gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raymond Wortel30.93
2Gauke de Vries28.69
3Halewijn Vermeulen28.39

Zoooo dat had ik ff nodig hoor!!! Zon en wind! Wat een dag! Dat hadden maar weinig mensen zo voorspeld denk ik. En wij waren er!

Vanmorgen op tijd vertrokken uit Hoorn. Vies weer. Regen en geen wind. Met enige tegenzin, bang dat het niets is, ging ik toch naar het Lutje strand toe. Bij Middenmeer was het al droog en bij Slootdorp zag ik al de eerst opklaringen. Top! nu nog wind aub.. Bij Lutje aangekomen was het zonnig en zag ik schuimkopjes! Yes! Ook zag ik al twee andere surfers aan de overkant. Geen idee wie het waren. Ze waren bij het Schapendijkje opgestapt. Oke optuigen. Mijn nwe 8.6 Reflex 7, die ik gisteren al had getuned, 122l en Sonntag 46cm eronder. Inmiddels waren Raymond en Joey er ook en kwam Maarten ook aanrijden. Ik ben klaar GO! het was  ondertussen nog een beetje bewolkt geworden. Hierdoor was het een beetje persen. Vlagerig, maar verbaasd hoe makkelijk de combi doorliep in de gaten. Perfect. Na een eerste break, waren er nog een paar bekende langs gekomen voor een klets en koffie.Gauke kwam ook nog ff surfen. Ondertussen brak het hemeldek helemaal open en was er volop zon en nam de wind hierdoor ook lekker toe. Heerlijk gevaren. Voor een eerste maal op deze set ging het aardig goed. Nog even fijntunen maar hier zit een hoop potentie in zeg. Heerlijk gevoel wat je met zo'n fullrace zeil in je handen hebt zeg!

Al met al een top dag, wie had dat verwacht?? Gaat nu al in de boeken van 1 van de mooiste dagen van 2017. Waarom? Het onverwachte denk ik. De accu zit weer vol! op naar de volgende sessie!!

 

Very nice session on Lago di Amstel!

Left home with rain, but on the spot it was a nice sunny sky.

In the end I touched 100km and called it a very nice day!

Gelukkig postte Halewijn een foto van een zonnig ameer anders was ik niet vanuit het regenachtige Haarlem gekomen. Onderweg steeds minder wind maar ter plaatse was er gelukkig genoeg om te planeren. Behoorlijk roestig, zowel fysiek als met het materiaal. Foutje in de dh was wel opgevallen maar dacht dat het aan onwennigheid lag. Hier was ik zo aan toe, heerlijk.

P7