gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marcel Braas33.46
2Marco Bakker32.84
3Wouter van Hilst32.57
4Halewijn Vermeulen32.15
5Gauke de Vries31.73
6Remco Heida 31.44
7Rene Mienis31.06

als gewoonlijk erg vlagerig, met 1 goede vlaag !

verder weer heerlijk weer !!

Vandaag uit school naar het amstelmeer gereden. Daar bleek nog een vis net te liggen waar je voor moest uitkijken. Andere surfers waaronder Wouter, Sidny en Gauke zaten er al een keer in vast.  Later op de middag kwam de beroepsvisser met zijn boot aan om het net weg te halen. Hij zij dat hij autopech had en niet optijd de netten kon weg halen. normaal deed hij dit in de vroege ochtend. hopelijk de volgende keer geen netten tijdens het varen. Voor de rest lekker gevaren.

Eindelijk weer een beetje wind, daar was ik hard aan toe. Ik begon vroeg met 7.0 op 114l, dat ging met ups en downs. Later een groter zeil gepakt en kleiner board om eens te proberen. Daar heb ik de rest van de middag mee gevaren. Het ging ok, maar qua snelheden niet om over naar huis te schrijven. Los van dit lekkere daggie, morgen hopelijk een beter resultaat.

Ik word een beetje moe van die vlagerige wind. Niet 1 lekkere run eruit kunnen persen helaas. Of je begon goed en halverwege de run was de wind op, of de run was te kort.

Het was even zoeken naar de juiste setting, meer loose, groter board, kleiner board, groter vinnetje, maar uiteindelijk ging het varen lekker.

Maargoed, lekker gevaren en nog heerlijk in het zonnetje met mijn hommies!

Snel naar de volgende sessie.

Was een zeer vlagerige dag. Iets aangepast aan mijn zeil en die  voelde hierdoor een stuk beter. Verder gezellig gezeldschap op  de Schapendijk.

Marcel had de vlaag van de dag ;-)

Verkeerde keuze gemaakt door achter de dam in het vlakke water te willen varen. Helaas was de wind te haaks en te zwak in deze hoek vh meer.

SEVERNE