gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter de Wit37.73
2Marco Bos33.69
3Marcel Braas33.53
4Wouter van Hilst32.79
5Gauke de Vries32.61
6Remco Heida 32.47
7Halewijn Vermeulen32.27
8Wesley Deleye30.73
9Iwan van Staveren28.65
10Iwan van Staveren27.45
11David van Ederen17.32

vanmorge begonnen met de pd 115 met 6.1 later op de middag de isonic 87 er onder gedaan. 

Rare omstandigheden., top gps 65,52 software bijna 1 km langzamer, de run niet eens 60.  Hele korte felle vlagen, maar ach wel van de straat.  Peter, Marcel en Serge allemaal met gedeeltelijk nieuw materiaal.

G-U-S-T-Y...

Always the same with this direction when staying upwind for flatter water...

in the end almost all my 10sec a bit more downwind where the wind was more stable

Today the maiden trip on the Falcon 89 very NICE a real lightwind speeder going to have lots of fun on it!

Also a good match with both my 29 GPX and 26 X2 fins

 

Eigenlijk ging het aanvankelijk voor geen meter vandaag. Jammer! Te veel verwachting. Te klein board (80l/w53). Te kleine vin en hele vlagerige wind. Uiteindelijk m'n 98l gepakt met een grotere vin om wat beter upwind te kunnen varen en met die combi heb ik m'n gevoel nog een beetje kunnen rechtzetten. De wind draaide toen naar NW en samen met Henk en Halewijn konden we er nog een snelle slalomsessie van maken.., met één lekkere run. Toch enigsinds voldaan naar huis.

Beetje choppie maar ging wel goed. Voor het eerst met 4.2 wavezeil van papa (omdat ik vorige week de mast van mijn eigen zeiltje brak). Wel lastig in de golven op de plank komen. Ook waterstarten geoefend. 

Veel pr's :) 
 

gevaren met de falcon 99

Tja... Wat zal ik zeggen, soms valt het mee zoals vorige week zondag en soms valt het gewoon gruwelijk tegen. Mss ook omdat de verwachtingen te hoog waren gesteld door mij. En omdat ik pas aan de einde van de middag er was. Hoewel ik hoorde dat het daarvoor ook al niet veel beter was. Ik heb het nog wel geprobeert, met een 7.0 met een wat slappere mast erin om eventueel hardere wind beter te kunnen handelen. Maar die hardere wind kwam helaas niet en stond ik daar nog eerst mijn 80l xfire te dobberen... Later samen met Wout de 98L xfire gepakt en samen met Henk nog wat geslalomt van het Schapendijkje richting het Lutje in de hoop op een mooie vlag. Maar die waren niet in overvloede en zouden ook niet meer gaan komen... Pas toen ik snachts wakker werd ging het goed te keer, te laat dus helaas.

Maargoed, lekker buiten gespeeld en op naar de volgende mooie sessie!

KA