gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma36.04
2Hendrik de Jong36.04
3Remco Heida 34.68
4Tim Schell34.13
5Rene Mienis33.64
6Anne Fahner33.46
7Roel Beukema32.97
8Pieter Hamstra32.76
9Halewijn Vermeulen31.67
10Sander Knol31.52
11Tom Venema30.19
12Karel Abel28.43

De wind viel erg tegen evengoed lekker gevaren.
Eerste keer dat ik een 7m2 op mijn JP speed 50 heb gevaren.
Deze combi bevalt prima.

Tja, niet geheel het dagje geworden wat voorspeld was. De wind was erg magertjes met af en toe een vlaagje. Ik had beter iets eerder kunnen komen. Het is close Hendrik :-)

Na het speedboard de kar in te hebben gegooid ging het eindelijk. Dit heeft nogal wat tijd in beslag genomen. Wel weer hard werken. Lindy met de isonic wood 87l en de Atlas 5.4m2 ging weer prima.

Prachtige slalom middag op de Houw. Helaas niet genoeg wind voor de W54.

Verkeerd gegokt en set was veel te klein voor deze wind Had er veel meer van verwacht en was er een leuke vlaag schoot het board dwars op de chop.  Volgende keer lekker slalommen met 7.0 en pas speeden als het echt waait.

Een heerlijke surfdag met Roel en Lindy.  In een bui gestart met het speedboard, maar na 1 rak was de harde wind al weer over. Daarna de 87 L Starboard gepakt en daarmee de hele middag heerlijk op gesurfd. Evenals Roel en Lindy, hoewel Roel iets meer tijd nodig had om over te stappen op de 87L board.

Me niet zo bekommerd om de snelheden, was me te choppy. Meer van zulke dagen graag.

Weer een sessie met de 107, door de chop toch mijn beste vriend. 

voor de verandering eens niet op het Lauwersmeer. Gezellig dagje surfen met Yorick en Tom, en met diverse andere bekenden. 

Deels met de  F2 en deels met de PD100 gevaren, want de wind viel eigenlijk een beetje tegen.

 

Begonnen met de ff79, maar na een uurtje en weinig runs overgestapt op de ff102 dat ging veel beter al durfde ik niet al te hoog te varen bij de zandplaat, wat meer op de midden gevaren en daar de runs maar neergezet verder wel heerlijk gevaren, run 2 nog met het kleine board gevaren, weer vele bekende gezichten op het water.

Leuke dag op De Houw

De Houw.... Als de omstandigheden er goed zijn is het machtig. Maar vandaag was dat het niet helaas. Althans niet voor mij. Ik was wat later ivm werk en toen leek de pret al voorbij. Ik heb het nog wel geprobeerd maar het was erg ondiep water (op sommige plekken minder dan 30cm!). en omdat de wind te westelijk was kwam hij over de dijk en het water hierdoor te choppy.  Snel aftuigen en naar het Amstelmeer gereden om daar nog even te kunnen knallen met wat groter spul.

FINISH