gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn41.33
2Wesley Deleye38.34
3Marc Stedelaar36.93

Gevaren vanaf trintelhaven. Laatste stuk door chop viel me zwaar tegen. Eenmaal in grote kom stond er dikke wind maar hoog water. Peil was bijna gelijk met stenen... 

Besloten om naar grote kom te gaan surfen, dit viel niet mee, toen ik aankwam was ik behoorlijk kapot

 

1 maal daar niet echt ideale omstandigheden, veel wier-eilanden, dus vin met bijna 40 graden rake eronder gedaan, verder sloeg door zomer-waterpeil de golfslag over de dijk, dus veel chop en rolling chop, maar wel even lekker gevaren, terugweg was zelfs nog lastiger als heenweg

Via trintelhaven direct door de chop naar de grote kom gevaren valt niet mee met een speedboard en een race zeil. is eigenlijk ook geen chop meer meer een constante branding waar je doorheen moet.

bij aankomst zag het erg goed uit maar de waterstand bleek toch wat te hoog, kwam bijna over de stenen heen en soms liep er een halve meter deining.

Verbaasde me wel over al het wier, denk ook dat dat de oorzaak was van een gebroken zeillat, eerste keer iest gebroken en wist niet dat die hol waren.

verder wel een leuk avontuur maar met de oversteek moet er ook niet wat verkeerd gaan dat kan wel resulteren in aardig wat schade.

WINDSURFLAND