gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord38.03
2Pieter Hamstra34.49
3Oane Kingma34.05
4Johan Gelling32.73
5Anne Fahner32.59

Eerst teveel wind voor 7.0, verkeerde richting. Omgetuigd naar 6.3, 3 rakjes lekker gevaren en daarna geen wind en moest zwmmend terug. Einde middag ging de windkraan goed open maar waren mijn armen verzuurd. Nog 3 runs gedaan en toen was de energie op. Heb betere surfsessie gehad....

Windy and very choppy. Nice after work session!

Heftig avondje op het Lauwersmeer, kon in het begin niet echt lekker varen had niet echt de controle, later werd het wat beter en nog wel redelijk gevaren.

Nice after work session: finally some wind after a long period of light wind conditions! It was a bit choppy and gusty, but still, good fun being on the smaller gear. 6.3 was the right size for today for sure. 

Avondsessie. Bij aankomst veel wind en volgens een aantal enorme vlagen..En choppy al op korte afstand van de kant. Anne gaf de opbeurende woorden: Je bent er niet voor niets, gewoon ervaren. Toen ik de 5.8 wilde optuigen zat de pen van de mastverlenger vast zodat de mastvoet et niet in kon. Dit zat vast doordat ik deze na mijn trip in april de rdm verlenger niet hjad schoongespoeld van het zout. Heeft me ergenis en wat tijd gekost. Les voor de volgende keer. Eenmaal op het water, heeeeeerrrrlijk halverwege de sessie zakte de wind langzamerhand in. Toen gelukkig nog wel kunnen blijven varen met het zelfde setje, Met een blij gezicht van het water. Inderdaad, gewoon gaan met die banaan. Ben te snel van het voorzichtige. Moet afgelopen zijn.

AVANTI