gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid35.8
2Johnny Tuijn34.82
3Serge Beumer34.46
4Edwin Harteveld34.42
5Wesley Deleye33.32
6Rene Mienis32.57
7Marcel Braas32.48
8Chris van Binsbergen31.47
9Marco Bakker31.21
10Marc Stedelaar30.62
11Remco Heida 30.18
12Stefan Brouwers29.79

Snel na werk het water op, was net ff te laat voor het mooie. Beetje heen en weer cruisen, want goeie druk was er niet te vinden in 7.8m. Misschien net als Big Ed de 9.5 moeten nemen en kijken wat ik daar uit had kunnen trekken. Maar goed, toch weer een uurtje gevaren in het zonnetje.

Genoten van zon, wind en warmte. Snelheid viel wat tegen, maar wind was dan ook wat minder dan gister.

Bij aankomst weinig wind dus we konden rustig aan doen. In de loop van de middag nam de wind niet echt toe, eerder het tegenovergestelde was het geval. 7.0 was wel wat klein maar dat mocht de pret niet drukken. Want pret hadden we met z'n allen. Heb met de Ifins Nano 32 en Zfins 26 Asym gevaren, de Nano was vandaag de betere keus. Ook nog even op het eind wat rakjes met de Fanatic van Chris gevaren. Ben benieuwd naar de foto's van Wesley, Chris en Remco. Mc Donalds overgeslagen: (ongezonde troep =)

eerste run 66 max. daarna was de puf uit de wind, wel lekker in het zwoele weertje !

1 van mijn gezelligste surf dagen ooit bedankt, allemaal voor de goede sfeer. Zonnetje was ook strallend alleen de wind liet het toch weer een beetje afweten. 

setje liep niet zo lekker als gisteren, wellicht ook door het nieuwe trimsysteem wellicht iets teveel geprobeerd, who knows...

Na het surfen erg gelachen op de kant, gelukkig hebben we als de wind ons wat in de steek laat ook nog humor ;-)

next time better ;-)

Lekker 2 dagen in het zonnetje op het kuitje. Gezellig. Met minder wind vandaag sneller met zelfde set.  

Lekker gevaren, had alleen eerder de 35 cm S-type eronder moeten doen, nu was ik te laat en was wind  daar inmiddels al weer wat te weinig voor, anders had 70+ max er waarschijnlijk wel ingezeten, Serge ging met 20 jaar oude  32 cm vin 70+ max. met groot slalomboard en 7.8 , klasse, top

Het was gezellig druk , volgende keer giek beter vastzetten , want deze bleek bij aftuigen wat gezakt te zijn

Very nice and fun session with a bunch of cool people today. Sunny conditions, not very much wind but enough to plane all the time and a nice gust now and then. Sailed mostly with the busca 39 slalom fin which is wonderfull. Top speed was set with a 32cm moulded glass fin. 

Netjes Serge, precies 70 op 2 sec. , hahahaha

Super dagje in windsurfparadijs Nederland!

Vlak water, 25 graden en veel gezelligheid. Als afsluiting nog met met een flinke groep gaan maccen.

 

 

Vandaag een 7 meter van John geleend om te kunnen varen. Had vooraf de verwachting dat het volle bak zou worden met dit zeil, maar dat kwam helaas niet uit. De wind viel bar tegen. Ik was de hele tijd underpowered. Snelheden vallen dus ook erg tegen. Meer gedobbert als geplanneerd.

John bedankt voor het lenen van het zeil. Verder was het wel gezellig en mooi weer. :-) 

KATER