gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid42.04
2Raymond Wortel40.87
3Tjitse Spitse40.49
4Rolf de Ruiter40.27
5Marco Bakker39.38
6Johnny Tuijn38.8
7Marcel Braas38.55
8Gauke de Vries37.44
9Wesley Deleye33.83
10Remco Heida 31.71

met welsey van plan om van de kleine kom naar de grote kom te surfen. achter de dammetjes ging het prima maar het laatste stuk door de chop was niet te doen. Toch besloten om in de kleine kom te surfen. uiteindelijk nam de wind nog meer toe en was 6,1 veel te groot.

Niet makkelijke sessie voor het eerst met de 5.4 speed gweldig

ondangs de lastige omstandigheden toch goed gevoel, er had meer ingezeten maar de wind draaide naar west en toe vont ik het wel weer mooi.

Whoooot! Again a second fastest session! :)

Too bad the wind dropped and I couldn't get the 5th run higher.

 

Toen Tjitse weg ging kwam ik aan, te laat dus maar wel even lekker.

verkouden, grieperig,,,,,vlagerige omstandigheden.......had beter thuis kunnen blijven.....

Dit was niet helemaal mijn dag! Tijdens het optuigen schoot de mast door de top omdat de mast niet goed in de top zat. Hierdoor was er een camber stuk gegaan. Evengoed met een defecte camber het water op gegaan en 72 km/u gemiddeld gevaren. Ik had de camber met een touwtje bij elkaar gebonden. Best eng om zo te varen.
Hierdoor een gemengd gevoel omdat ik mogelijk een PR had kunnen varen als alles op orde was. De laatste tijd wel erg veel pech waardoor ik mijn windsurf plezier een beetje verlies. Misschien toch maar weer gaan kitesurfen.

Niet de sessie geworden die ik me ervan had voorgesteld.

Ik was door vergadering als allerlaatste op het water, ik ben vanaf andere kom naar grote kom gevaren en ook weer terug, was goed te doen zelfs met 21 cm asy vin , alleen een groter speedboard zou tussen de markermeergolfslag  beter werken, 1 maal op de speedspot aangekomen hoorde ik dat de echte harde  wind weg was, dus toen nog even het beste ervan gemaakt, de 370 rdm werkt in de 5.6 op het wad goed, maar voor hier achter het dammetje zal 400 rdm waarschijnlijk beter werken, zal dan net wat meer power geven, volgende keer proberen, hoop morgen. Was wel even lekker  en toch wel opvallend snel gezien omstandigheden vlak voor de schemer ook al was het wat kort, mooiweersurfer ron zou ook terugvaren naar andere kom,  maar die zat uiteindelijk op zijn fietsje, hahaha

Blij met een kleine PR op gemiddelde en 500m maar ook lichtelijk balen dat dit niet de super dag was waar ik op had gehoopt. de wind was vlagerig en niet heel hard helaas maar toch weer genoten!

Most of the time not enough wind for 5.4, I had 1 gust that had a little bit of power, that was it! The big winds did not reach the Dijk -AGAIN-.  Waterlevel was high, so the water rolled over the rocks from time to time. Angle was quite good, sometimes even to broad. Wortel was on fire with his 50cm board, I think he stopped surfing only a few minutes, that's the spirit!

Bedoeling was om te varen van kleine kom naar grote met Remco. Laatste stuk door chop bleek zwaarder dan verwacht en wind was ook serieus toegenomen dus maar terug gekeerd naar kleine kom. Daar halve wind wat runnetjes gemaakt maar was geen succes met 6.1. Volgende keer beter...

KA