gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 43.75
2Gerlof Hansma43.7
3Sander van Huizen43.67
4Dylan de Jong43.54
5Michel Meijer43.46
6Hendrik de Jong42.59
7Anne Evert van der Veen42.07
8Wesley Deleye39.34
9Michael Nachtegeller37.59

Yeeeeaaaaaah!!! 81 gemiddeld!!! Gister avond nog de beslissing gemaakt om toch te gaan, blij dat ik het gedaan heb! Baan was wel heel ruim maar eenmaal op het vlakke gedeelte was het gas erop!! De 6.2 severne voer weer heerlijk stabiel en de w49 heel rustig! Boardje is onderhand 6 jaar oud maar loopt nog snel genoeg :)

Wat een top dag! PR met de 6,X speed (1km verbeterd). 500m wat laten liggen vandaag. Na 3 runs was mijn linkerarm al helemaal verzuurd door het upwind varen, geen idee hoe dat kon, daardoor noodgedwongen veel moeten wachten voordat ik weer kracht had. Op de baan was de 6m prima te doen.

beetje net niet dag, ik had net als de anderen na een paar keer upwind terug naar het begin punt,helemaal verzuurde armen. een paar runs in het begin afgebroken, maar de twee eerste runs die ik maakte gingen kantje boord, op het moment dat ik de versnelling inzette downwind raakte het board in spinout en dat voelt niet goed, na een vinwissel dankzij gerlof toch nog een paar runs kunnen maken met een hotrod 21, die veel safer aanvoelde.

Vandaag op de brace gevaren. Ik vond het heftig en moeilijk tegelijk.

Vooral vanaf de zandbank naar de kant was een grote overgang.

Wel pr's gevaren op de tweede kerstdag maar het laatste runnetje niet kunnen weg werken.

Michel bedankt voor je tip en het wachten op mij!

Top!

Voor het eerst op de brace en voor het eerst met de m3 5,4. Meteen klein pr. Begin was moeilijk maar steeds kreeg ik meer vertrouwen. Laatste run was ook mijn beste. Maar toen was het tijd om te stoppen en Michael lag te roepen dat die hulp nodig had. Nog gedaan wat ik kon. Chapeau aan Michel die er heen zwom en terug surfte met zijn spullen. Bedankt aan iedereen om mee wat wegwijs te maken. Was gezellig.

Latig de baan inkomen door de ruime koers maar eenmaal op gang ging het lekker. Iedereen met een pr, gefeliciteerd!

@Twan, enorm goed gevaren man!!! dit beloofd wat op je eerste Brace dag gelijk iedereen verslaan wat een klasse!

Verry happy that I could surf today. Many thanks to my girlfriend, my parents. THANKS!!

heavy session, needed a few runs to get used to the conditions and tune my material. I was in good company with a lot of nice surf buddy's. Used the Z-fins 21.5 assy but was not confident that this was a fast combination and changed to the MxR. Probably the 21.5 was too big today.

One good run but my condition was not good enough to make more.

 

 

AVANTI