gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma35.34
2Aart Veerman32.26
3Frank Heinen31.41
4Arthur Sanders31
5Piet van Atten30.91
6Gerard Verbree30.86
7Werner Roeers30.66
8Roland Herwijnen25.03

Christmas Day in Horst. Nice Freerace Day.


Remember 40 years ago i went playing Icehockey with my brothers and my father this time.

Korte middag sessie met een vlagerige zuiden windje. Toch lekker even een uurtje bezig geweest en in korte tijd wat vinnen (Lessacher LeWo Speed 22, Crossfire 27, 29 ... op het water wisselen) en outhaul trim getest (onderste en later bovenste oog - beter). Daardoor iets te weinig tijd om de runs aan te scherpen maar wel fijn om even wat settings te proberen.

Piet, bedankt voor de transportservice van Telstar naar huis van mn 'nieuwe' lichtweerboardje :-)

Lekker middagje in het zonnetje.

Eind van de middag gevaren, begin zuid en zeer vlagerig, geen grondwind, denk kleine 20 min naar zzw en werd de grondwind en met name de vlagen beh beter.Weedspeed 27 eruit en Select crossf wide 25 ervoor terug.Daar heb ik nu al geen spijt van.JP55 is nu ook qua skeggen eindelijk echt up to date.Met Aart samen het licht uit gedaan. 

Voor het eerst met de Unifiber Antiweed 24 gevaren.

Dat is een stuk prettiger dan een rechte vin van 31, scheelt heel veel afstapppen en minder snel aan de grond.

Geen toptijden maar wel heerlijk gevaren, prima temperaturen en ook nog af en toe de zon erbij.

Eerste half uur wind nog niet genoeg, later trok het wat aan.

windrichting niet optimaal en korte vlagen

 

Graag gedaan Armand, de choco met slagroom was  heerlijk  !

 

Vanmorgen terug komen vliegen uit taiwan en na 2 uurtjes thuis toch ff lekker naar horst gereden. Wind viel weg toen ik aan kwam maar later toch nog beetje terug gekregen. Was niet de snelste sessie maar wel eentje met veel voldoening en hoofd lekker leeg kunnen varen na pittig klussie en lange vlucht......

 

Blij dat ik nog even een middagje vrij heb kunnen krijgen, lekker even het Wolderwijd op en heb het geen seconde koud gehad. Toch vond ik het vanmiddag lastig om hard te gaan, maar daar had die dekselse Allersma geen last van. Goed gevaren Rob!  Achteraf had ik niet te veel richting H'wijk moeten gaan, daar viel vandaag niet veel te halen. Volgende keer gewoon bij de houten palen blijven en daar m'n runs maken. Hopelijk zaterdag nog een laatste sessie, en dan hebben we met z'n allen toch maar mooi even een superjaar gehad.

 

P7