gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid40.61
2Johan Huitema38.81
3Wesley Deleye35.89
4Marc Stedelaar34.02

Wisselde omstandigheden bij de dijk, de dikke wind bleef helaas uit. Op een gegeven moment had ik even genoeg van dat stenen dammetje waar de wind iedere keer net niet goed overheen kwam en ben het ruime sop ingevlogen.. Nice om even wat golfjes om mij heen te hebben en wat kommetjes te verkennen langs de dijk. Huit vloog over het water met het grote spul en volgens mij had Marc ook wel lol met z'n nieuwe 44.

voor de 2de keer met W44 maar deze keer wel genoeg wind. Begin van de sessie waaide het niet erg hard en ipv 6.8 met falcon 79 toch maar op de voorspellingen de 6.2 met opgetuigd. Begon idd te waaien en toch de w44 gepakt in hety begin net genoeg wind maar dankzij het power ook in de avanti kwam ik mooi weg op de w44. Gedurende de sessie nam de wind flink toe en door gebruik te maken van alle uuithaler ogen kon ik mooi blijven doorvaren met de 6.2.

Laatste stuk van de sessie misschien toch weer in oog omhoog moeten gaan ipv de overpowerde optie want wind nam weer af.

dit is mijn tweede jaar dat ik me probeer te focussen op speed vorige jaar kan ik eigenlijk ook niet echt meetellen maar heb nog veel te leren maar de zeilen en boards geven iig vertrouwen en een prettige vaarindruk.

Sessie 24: De Fanatics zijn in reparatie dus de oude vuurengel maar weer eens van stal gehaald, En hij vaart nog steeds heerlijk nu in combi met de Z26 asy, ongelooflijk hoeveel grip die vin geeft!

KATER