Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid44.47
2Johnny Tuijn41.84
3Remco Kes40.21
Session Times: visible when logged in and Premium member

Bij inpakken miste ik mijn interne shim van de platium giek, toen met een andere losse shim die daar aangekomen niet goed tussen de giek-kop paste, hierdoor kreeg ik giek niet helemaal goed strak, maar ik kon gelukkig wel surfen, daarna zeker kwartier in water bezig geweest om de 5,6 goed getrimt te krijgen, was namelijk eerste keer met zeil , kon net aan 5 runs maken waarvan 2 met goede druk en toen kon ik de 5.6 niet meer goed dichttrekken en was het eigelijk klaar, nog wel geprobeert maar ging niet meer sneller met zeil half open en omdat getij niet laag genoeg was er veel chop als je je af liet schieten en bij eerste keer lag ik er al overheen bij terug draaien van ruim naar aan de wind in de chop, denk mede door 18 cm vin dus toen langs de bank gebleven wat minder ruim was met iets vlakker water, 18 cm was aan de wind ook te klein door de chop, Remco en Ron liepen stuk beter hoogte misschien toch maar voor zo 21 cm carbon asy kijken

Mis 1  run van 78 die horloge wel aangeeft, kan daar helaas nog niet mee posten, volgende keer GT 31 misschien maar niet in mijn impactvest doen

 

Was verder gezellig met Ron en Remco

In het begin was er net genoeg wind om weg te komen met de 5.6. Ik ben zelfs nog even op een kleine expeditie geweest om zeehonden te kijken.
Aan het einde draaide de wind opeens en nam toe. Ik heb nog een paar runs kunnen maken met dood tij of zelfs de stroming al tegen. Daarna was het over. De terugweg met de boot was minder heftig dan ik verwacht had. We konden door het hoge water ook iets dichter bij de banken varen waar geen golven van 1+ meter stonden. Remco Kes was ook mee, die hielp erg goed mee met alles waardoor de korte vaartijd die we hadden optimaal hebben benut. 

John & Ron bedankt dat ik mee kon naar da Curve. Wat een belevenis om met de boot naar een zandbank te varen ver van de kant verwijderd. Eenmaal op de spot heb ik een paar keer voorzichtig achter Ron aangevaren om de spot te verkennen. Helaas was er maar een kort tijdsbestek waarin wij konden varen want toen ik eenmaal bekend werd met de spot was het alweer tijd om te stoppen. Mijn 1na laatste run was de snelste in een dikke vlaag. Helaas kreeg ik tijdens deze run een spinout waardoor ik niet kon doorversnellen. Ik moest erg wennen aan de kleine Gassoil vin. Maar ik heb geen ander asy vin linksvoor. Al met al een geslaagde onderneming met zeer veel zeehonden. Er kwam zelfs eentje op een meter naast mij bovenwater terwijl ik in het water stond. Dat was wel even schrikken. Ondanks dat zijn het mooie beesten.

FINISH