Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Luc Salomons38.5
2Wessel Douma36.72
3Jens Salomons35.94
4Wouter van Hilst35.77
5Paul Salomons35.66
6Carsten Hanke35.57
7Johnny Tuijn35.54
8Halewijn Vermeulen34.89
9Albert Ruitenberg34.13
10Jan Hendrik de Bruin33.64
11Iwan van Staveren32.58
12Rob de Jong30.01
13sem stroosma 29.26
14Francis van de Laar28.01
15Ashley Veenstra23.97
16Ashley Veenstra22.05
17Rens de Bruin19.67
18Nout Ruitenberg13.78
Session Times: visible when logged in and Premium member

Top locatie hier om te racen

Sunday Funday with many of the usuals suspects and some guests! A lot of doubt about which sail to rig, but I really wanted to test the 'low wind' performance of the 5.5. It is so quick, and the acceleration is insane! Felt like there was still some room for improvement in my 10 second runs compared to my max speeds, but that is something for next time!

Some really impressive sailing by Luc!

Onverwachts mooi kunnen varen.... mooie max speed en lekkere run. Helaas mijn GW60 niet helemaal goed doorgeladen gisteravond dus na deze knaller was de stroom leeg :( 

Sesie 1 van vandaag. Early bird slalomsessie met Tim en Kirsten. Om 08.00 het water al op met de 7.8 en de IS 107. De finish fast is rock solid ook in de chop van Makkum. Na 85 km maar gestopt al was het pas 13.00 uur. En de dikke wind moest nog komen. Op de terugweg van Makkum naar huis nog maar even gestopt bij de Houw voor een tweede sessie. 

Mooie dag wederom! Eerst met de 107 Starboard slalom gevaren met mooie chop. Later op de dag speed sessie gedaan zoals vermeld.

Aardig wat mensen voor speed....... 

Prima middag op Makkum. Mooie battle met oom Paul ;-) en met de andere Locals en gasten.

Yesss... PR op alles :) Super blij !!!

Top 2e helft van de middag in Makkum. Lekker gepowered met 7.0 en FF56 en de Hotrod gaf geen krimp. Setje liep als een kogel. Set PB voor mij! Top 1e run met Albert en Jan Hendrik in mn kielzog in dezelfde vlaag. Leuk om zo met een groepje te racen. Vandaag ook met gasten uit Noord Holland en Lauwersmeer die het volgens mij ook prima naar hun zin hadden. Het was een echte onverwachte bonus sessie met betere wind dan verwacht.

Vandaag deden Halewijn, Iwan, John en ik Makkum aan. De wind was iets minder dan gehoopt toen we aankwamen dus voor de zekerheid koos ik voor 7.0. Eenmaal de hoek om liep het setje steeds lekkerder. Jammer dat de wind er uitzakte toen alles begon te kloppen. Anyway, het was een mooie middag en gezellig op het water met de locals!

@Luc: wat een snelheid!

 

Makkum dus... Gezellig met Wout, Iwan en Johnny en de locals.

Ik had meer wind verwacht en hoopt maar dat is de laatste tijd beetje (boel) het geval. 

Wel een paar mooie runnetjes gemaakt, maar kon helaas de 2 63 runs niet meer wegpoetsen voordat de wind om 18 uur er mee stopte. Laatste stukje moeten naar lopen/zwemmen/bodydraggen. 

Maar blijft een mooie spot. Hopelijk de volgende keer met nog meer wind.

Wout mooie snelheden weeg gozer, de combi ligt jou goed!

De rest ook mooie snelheden! 

Mooie iddag gehad!

top dag!!!!

Short and nice afternoon session at Piam with the Speed 48 and SB 6.1. Most likely the kit was too small. However I'm super happy with the Peak Speed of 73,8 km/h. Not so happy with the 10 sek. So next time more focus on the 10 sek.

Feine Finnen Blood 24 delivered super contol in the chop :-) And even going upwind is quite easy!

Was voor mij de eerste keer op deze speedspot op Makkum, jammer dat je hier eigelijk niet mag varen, maar volgens de locals was er nu geen controle, moest even wennen aan de omstandigheden en waar er nou precies gevaren kon worden en waar niet, ik stond met 6.3 ook wat klein als ik ruim ging, mijn 70 max die horloge aangaf krijg ik niet terug op GT31 ook het gemiddelde is iets lager, lukt helaas niet om met horloge te posten, maar was verder gezellig, denk dat ik hier nog een keer terug kom met meer wind

@Johnny: waar we gisteren het merendeel van onze runs hebben gemaakt is gewoon legaal gebied. Uitloop richting Piaam/Gaast is wel afgesloten gebied

Thanks Luc.  Goed om te weten, heb je gisteren dan verkeerd begrepen. Dus tot de eerste paal in water is het legaal

ZFINS