gps-speedsurfing

  Detail information event

Event name2021 Gps Kraaij Challenge
Start DateFriday, January 1, 2021
End DateFriday, December 31, 2021
Event contactinfomenno van den berg / erwin rovers
CountryNetherlands

  Event description and NOR

  Event beschrijving en NOR

2021 GPS Kraaij Challenge

Graag nodigen wij je uit om, op één van de beste windsurfspots in Zuid/Oost Nederland, mee te doen aan open GPS speed challenge. De Kraaijenbergse Plassen staat bekend als een wiervrije/diepe plas met veel gezelligheid op/aan het water. Gedurende het jaar kan iedereen meedoen aan deze virtuele wedstrijd door simpelweg zijn/haar GPS sessie te posten op GPS-Speedsurfing.com.

Notice of Race (NOR)

Dit event is bedoeld voor iedereen die vaart op de Kraaijenbergse Plassen (incl de Heeswijkse kampen plas). Het is een virtueel event; meld je aan voor dit evenement via “events” op GPS-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt. De organisatie is in handen van Menno van den Berg en Erwin Rovers .

Hier in het kort een paar regels:

  • Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico
  • Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je als spot "Kraaijenbergse Plassen" en tevens het event "2021 GPS Kraaij Challenge".
  • Aanmelden voor het event kan door je éénmalig te registreren op www.gps-speedsurfing.com. Selecteer eerst "Mijn GPS/Mijn materiaal/events". Kies daarna uit de lijst met beschikbare evenementen het "2021 GPS Kraaij Challenge event " door op de knop "+" te klikken. Scroll daarna naar beneden op de pagina en klik op de knop "toevoegen".
  • Alle door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en zijn toegestaan, voorkeur is een Doppler device (GT-31, GW-52, GW-60)
  • Posten van je sessie moet gebeuren binnen 7 dagen na het surfen
  • Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit evenement is gerechtigd om tracks op te vragen en te controleren, en bepaalt of een sessie reglementair is en in de eind ranking wordt opgenomen. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com wordt opgenomen in de event ranglijst.
  • Wil je echter in aanmerking komen voor de jaarprijzen dan dien je minimaal 2x een valide sessie voor dit evenement te posten. Deze 2 sessies moeten op verschillende dagen gevaren zijn.
  • Het event start op 1 janauri 2021 en loopt tot en met 31 december 2021. Sessies voor of na deze datum worden niet in de einduitslag opgenomen.
  • Je kunt punten verdienen in 6 disciplines: Gem. snelheid (5x10sec), Max snelheid (2sec), Afstand, Nautische Mijl, Alpha500, Uur. De snelste in de ranking per discipline krijgt 1 punt per onderdeel, de volgende 2 punten, etc. Bij meerdere gevaren sessies geldt alleen het beste resultaat per discipline. Bij geen score (DNS) geldt een max punten van aantal deelnemers+1. Er komen klassementen per discipline en een allround klassement.

Zijn er na deze uitleg nog onduidelijkheden, of heb je vragen neem dan contact op met: info@gpskraaijchallenge.nl

Event website: www.gpskraaijchallenge.nl

  Event messages

-