Gps-speedsurfing

  Detail information event

Event nameIntersurf Slotermeer challenge 2019
Start DateTuesday, January 1, 2019
End DateMonday, December 30, 2019
Event contactinfoThomas Lodewijk
Event sponsorIntersurf / Thl Yacht cleaning & Spotrepair
CountryNetherlands

  Event description and NOR

Gedurende dit jaar kan iedereen mee doen aan dit virtuele event door simpelweg zijn/haar gps sessie te posten op gps-speedsurfing.com

Dit event is bedoeld voor iedereen die op het slotermeer windsurft met een gps. Meld je aan voor dit evenement via "events" op gps-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden aan het eind van het seizoen. Deelnemers ontvangen hier over bericht.

De prijzen voor dit seizoen zullen wisselbekers zijn en een verassing gesponsord door Intersurf sneek.

In het kort een paar regels.

Deelname aan dit event is geheel voor eigen risico.

De standaard regels van gps-speedsurfing zijn van toepasing

Posten van gps sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je tevens het event: Intersurf Slotermeer speedsurf challenge. Bij het posten selecteer je als spot Slotermeer.

Alle door Gps-speedsurfing goedgekeurde gps'en zijn toegestaan.

Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit event is gerechtigd om traks op te vragen en te controleren. En bepaald of een sessie regelementair is en in de eind ranking wordt opgenomen in de event ranglijst.

Wil je echter in aanmerking komen voor de jaar prijzen dan dien je minimaal 5x een valide sessie voor dit event te posten. Deze 5 sessies moeten op verschillende dagen gevaren zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Thomas Lodewijk

  Event messages

-