Gps-speedsurfing

  Detail informatie evenement

Evenement naamMasters of chop (Tjeukemeer) 2018
Start Datummaandag 1 januari 2018
Eind Datumdinsdag 1 januari 2019
Evenement contactpersoonA.Agema
LandNetherlands

  Event beschrijving en NOR

Gedurende een jaar kan iedereen meedoen aan deze virtuele wedstrijd door simpelweg zijn/haar GPS sessie te posten op GPS-Speedsurfing.com.

 

Dit event is bedoeld voor iedereen op het Tjeukemeer windsurft met een GPS. Het is een virtueel event; meld je aan voor dit evenement via “events” op GPS-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden aan het einde van het seizoen of aan het begin van het nieuwe seizoen. Prijswinnaars ontvangen hierover bericht. 

 

Hier in het kort een paar regels:

 

Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico

De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je tevens het event: Masters of Chop 2 (Tjeukemeer) 2018 Posten van GPS sessies gaat via http://www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je als spot "Tjeukemeer" en tevens het event "Masters of Chop 2 (Tjeukemeer) 2018".

 

Alle door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en zijn toegestaan, voorkeur is een Doppler device (GT-11 of GT-31)

 

Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit evenement is gerechtigd om tracks op te vragen en te controleren, en bepaalt of een sessie reglementair is en in de eind ranking wordt opgenomen. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com wordt opgenomen in de event ranglijst.

 

Wil je echter in aanmerking komen voor de jaarprijzen dan dien je minimaal 5x een valide sessie voor dit evenement te posten. Deze 5 sessies moeten op verschillende dagen gevaren zijn.

 

Ranking in 5 disciplines: 

Gem. snelheid (5x10sec), 

Max snelheid (2sec), 

Afstand, 

Nautische Mijl, 

Alpha500.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Wilko Kronemeijer & Arnold Agema

  Event meldingen

-