Gps-speedsurfing

  Detail information event

Event name2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile)
Start DateSunday, January 1, 2017
End DateSunday, December 31, 2017
Event contactinfoPatrick Depoorter
CountryNetherlands

  Event description and NOR

2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile)

Het event is ontstaan in de schoot van het O-plaat team dat vaak gebruik maakt van de Westerschelde speedspots, het staat open voor elke GPS-Speedsurfer.

Het event start op 1/1/2017 en eindigt op 31/12/2017. Het is een virtueel event, er zijn geen prijzen aan verbonden. Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico. Deelname is gratis, elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen verzekering.

De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

Registreren:

Deelnemen kan enkel na registratie op http://www.gps-speedsurfing.com en aanmelden voor het event door eerst te klikken op : “Mijn GPS/Mijn materiaal/events” daarna uit de lijst kiezen : 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile)?

Klik op “+” daarna onderaan de pagina “toevoegen”

Sessies:

Elke sessie gevaren op Hoofdplaat/Nummer Eén, die gepost wordt op GP3S onder het event, 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile) telt mee.

Een sessie is geldig wanneer de deelnemer zich voordien aanmeldde als deelnemer bij het event op GP3S. Bij het posten van de sessie moet het event 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile) gekozen worden om te kunnen deelnemen.

Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je als spot "Hoofdplaat" en tevens het event : 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile)

Elke Hoofdplaat sessie kan gepost worden onder het event. Wil je in aanmerking komen voor de titel dan moeten minstens 3 sessies gevaren worden onder het event: 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile)

Deze sessies moeten op verschillende data gevaren worden. Indien er minder dan 3 mogelijke vaardagen zijn geweest in 2017, moeten minstens alle mogelijke vaardagen gevaren zijn.

Sessies moeten binnen de 7 dagen gepost worden. Indien niet mogelijk contact opnemen met Patrick(punt)depoorter(at)gmail.com

Tracks:

Tracks moeten worden bewaard! De beheerder heeft het recht, elke onder het event geposte sessie op te vragen, de beheerder(s) bepaalt of de sessie reglementair is.  Wanneer de track op simpele vraag niet kan aangeleverd worden wordt de sessie niet geldig.

Winnaar(s):

De winnaar is diegene die onder het event, 2017 Hoofdplaat Speed Masters (Mile), de snelste Nautische mijl gevaren heeft.

  Event messages

-