Gps-speedsurfing

  Detail information event

Event nameMasters of Chop 2016 (Goingarijpsterpoelen)
Start DateFriday, January 1, 2016
End DateSaturday, December 31, 2016
Event contactinfoArnold Agema
CountryNetherlands

  Event description and NOR

 Event beschrijving en NOR

Gedurende een jaar kan iedereen meedoen aan deze virtuele wedstrijd door simpelweg zijn/haar GPS sessie te posten op GPS-Speedsurfing.com.

 

Dit event is bedoeld voor iedereen op de Poelen surft met een GPS. Het is een virtueel event; meld je aan voor dit evenement via “events” op GPS-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden aan het einde van het seizoen of aan het begin van het nieuwe seizoen. Prijswinnaars ontvangen hierover bericht. 

 

Hier in het kort een paar regels:

 

Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico

De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je tevens het event: Masters of Chop 2016 (Goingarijpsterpoelen) Posten van GPS sessies gaat via http://www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je als spot "Goingarijpsterpoelen" en tevens het event "Masters of Chop 2016 (Goingarijpsterpoelen)".

 

Alle door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en zijn toegestaan, voorkeur is een Doppler device (GT-11 of GT-31)

 

Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit evenement is gerechtigd om tracks op te vragen en te controleren, en bepaalt of een sessie reglementair is en in de eind ranking wordt opgenomen. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com wordt opgenomen in de event ranglijst.

 

Wil je echter in aanmerking komen voor de jaarprijzen dan dien je minimaal 5x een valide sessie voor dit evenement te posten. Deze 5 sessies moeten op verschillende dagen gevaren zijn.

 

Ranking in 7 disciplines: 

Evaluated Speed Ranking 

Gem. snelheid (5x10sec), 

Max snelheid (2sec), 

Afstand, 

Uur,

500 meter, 

Alpha500.

 

Veel surf plezier en vriendelijke groet,

Tim Schell & Arnold Agema

  Event messages

-