Gps-speedsurfing

  Detail information event

Event nameHoofdplaat Speed Mile (HSM) 2015
Start DateThursday, January 1, 2015
End DateThursday, December 31, 2015
Event contactinfo Patrick.depoorter@gmail.com
CountryNetherlands

  Event description and NOR

Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015

Het event is ontstaan in de schoot van het O-plaat team dat vaak gebruik maakt van de Westerschelde speedspots, het staat open voor elke GPS-Speedsurfer.

Het event start op 1/1/2015 en eindigt op 31/12/2015. Het is een virtueel event, er zijn geen prijzen aan verbonden. Deelname aan dit virtuele evenement (huldiging van de winnaars begin 2016, tijdens O-spot samenkomst) is geheel voor eigen risico. Deelname is gratis, elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen verzekering.

De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

Registreren:

Deelnemen kan enkel na registratie op http://www.gps-speedsurfing.com en aanmelden voor het event door eerst te klikken op : “Mijn GPS/Mijn materiaal/events” daarna uit de lijst kiezen : Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015

Klik op “+” daarna onderaan de pagina “toevoegen”

Sessies:

Elke sessie gevaren op Hoofdplaat/Nummer Eén, die gepost wordt op GP3S onder het event, Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015 telt mee.

Een sessie is geldig wanneer de deelnemer zich voordien aanmeldde als deelnemer bij het event op GP3S. Bij het posten van de sessie moet het event Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015gekozen worden om te kunnen deelnemen.

Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je als spot "Hoofdplaat" en tevens het event "Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015".

Elke op Hoofdplaat sessie kan gepost worden onder het event. Wil je in aanmerking komen voor de jaarprijzen dan moeten minstens 3 sessies gevaren worden onder het event Hoofdplaat Speed Mile-HSM 2015

Deze sessies moeten op verschillende data gevaren worden. Indien er minder dan 3 mogelijke vaardagen zijn geweest in 2015, moeten minstens alle mogelijke vaardagen gevaren zijn.

Sessies moeten binnen de 7 dagen gepost worden. Indien niet mogelijk contact opnemen met Patrick(punt)depoorter(at)gmail.com

Tracks:

Tracks moeten worden bewaard! De beheerder heeft het recht, elke onder het event geposte sessie op te vragen, de beheerder(s) bepaalt of de sessie reglementair is.  Wanneer de track op simpele vraag niet kan aangeleverd worden wordt de sessie niet geldig.

Winnaar(s):

De winnaar is diegene die onder het event, in 2015, de snelste Nautische mijl gevaren heeft.

Om iedereen kans te geven een prijs  te winnen worden klassementen gemaakt volgens snelheids categorieën, je wordt ingedeeld in een categorie volgens je 5x10sec PR vóór eerste deelname (PR 5x10s op de dag voor de eerste sessie)

De categoriën:

-       <60 km/u

-       60 tot 65 km/h

-       65 tot 70 km/h

-       70 tot 75 km/h

-       75 tot 80km/h

-       >80km/h

Vragen?  Patrick(punt)depoorter(at)gmail.com

  Event messages

-