gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacques van der Hout40.21
2Hans Kreisel39.77
3Vincent Valkenaers39.65
4Gregory Maes36.94
5Joeri de la Ruelle35.98
6Fabian Crombeen35.58
7Jacques Pellen35.24
8Paul Lampaert35.12
9Robin Blondeel35.01
10Luuk Stevens34.99
11Sander Wiltschut34.47
12Pieter Raes34.22
13Kurt Van Holderbeke33.46
14Koen Onderbeke33.07
15Wiro Nillesen32.97
16Pat Erauw32.47
17Andreas Mater32.4
18David Van der Veken32.23
19Günter Jansen31.06
20Marie-Paule Geldhof30.77
21JeanPierre de Waard30.64
22Pat Erauw20.56

Was a bit underpowerd today but good to be back on the water it felt like ages of torture to not be able to ride. Good to see more win is coming

Eindelijk eens degelijke wind, ..was lang geleden en dat kon ik voelen aan mijn bedenkelijke conditie.

Toffe sessie met vele surfbuddies

leuk dagje beete cruissen deed deugd met veel vrienden 

:)

Leuke slalomsessie met 90 liter en 6.2

Mooie dag Zonnemaire met Luuk, Günter, Andreas en Wiro ! En natuurlijk onze altijd gezellige Zuiderburen. Lekker gevaren met veel vinnen-wissels, uiteindelijk lijkt de Winheller 27.5 er toch het beste bij te passen.

Grtz. Sander.

Na de 60km met de Falcon Speed nog even mijn tweede speednaald op het water genomen, dacht dat de wind een tandje bijgestoken had, maar dit was verkeerd ingeschat. Dit board heeft meer wind nodig, en vooral constantere wind, en dat is op Zonnemaire binnendammen echt niet het geval. Voor de goede orde toch koppig blijven zwemmen en proberen opstappen tot ik 5x heb kunnen planeren :) (zonder hierbij goed op snelheid te komen, voor alle duidelijkheid)

En natuurlijk om nog eens een sessie te kunnen posten in het Retro Speed Gold Cup event. Dit event is feitelijk maar bij weinigen bekend, en ik zou hierbij dan ook iedereen willen uitnodigen dit najaar, al was het maar 1x, daar toch eens een sessie op te posten. Het volstaat om een board, zeil of vin pre-2000 op het water te nemen en 5 runs te registreren !

Quick but to short session.. We ended in total darkness. What a beautiful sky we have surfed in!!

Waw... fantastische middag ! De beste training voor hardere wind blijkt toch regelmatig eens schuin aan je dakraam gaan hangen tijdens windloze periodes, elke week eens op de fiets kruipen met een hartslagmeter, en vooral: met lichtweermateriaal varen (voorbije sessies). Dan voelt een 5.7 en een 48cm breed boardje heel klein en wendbaar en heb je kracht te over.

De eerste rakken gingen vlot, de eerste gijpen ook, dus dacht ik er maar eens uurpoging van te maken. Maar natuurlijk onvermijdelijk na een drie kwartier een paar maal erin gevallen, en gemerkt dat de giek wat loszat... toch maar gaan bijtrimmen. Dan maar weer wat speed opgezocht, en dus even 65 aangetikt in een zwarte vlaag, en toch wel erg blij met mijn 60 gemiddeld, is een hele tijd geleden, en ook met de niet slechte alpha, hoewel deze sneller leek. Aanloopsnelheid en gepowered door de bocht draaien heb ik nu wel. (altijd strap-to-strap, vooral iets meer op de staart van het board gaan staan, en zeil terug wat vieren in de bocht voor extra druk). Maar het onmiddellijk doorversnellen na uitkomen van de bocht zit zelden goed. Heikel punt is nog die achterste voet in de band krijgen voor de snelheid weer hels wordt... moet ik nog een keer of 500 op studeren.

Geen slingshots vandaag,  aan en halve wind varen.

weer eens een lekker dagje

 

 

 

 

leuk dagje  vandaag  was terug wennen  aan het klijne  spul dus ijgenlijk te lang aan de voorste dametjes  blijven hangen   pas op laatste eens naar de achterste  en het was daar veele beter  ( constanter ) 

wou eerst terug 100% vetrouwen in de spullen   en mezelf  eer de trip te maken   maar ik heb me geamuzert 

Kort maar lekker gesurft mat Luuk Sander en Günter

Het was weer wennen na een maand van een heel klein beetje wind . Lekker gevaren en gezellig aan de kant .

Schöner Tag. Grüße an die Kumpels: Günter

It's been almost 2 months since last time I surfed!! Was really happy to be on the wather with a lot of friends and one of my favourite combo's. Thanks Hans for letting me test this fin. 

Happy with a small PR on the alpha!

Thanks Vincent for the upload!!

Was a bit underpowerd today but good to be back on the water it felt like ages of torture to not be able to ride. Good to see more win is coming

LOFTSAILS