gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Nikaj Droop36.31
2Paul Lampaert34.1
3Fabian Crombeen33.48
4Tim Aerts32.92
5Xavier Pauwels32.86
6Kurt Van Holderbeke32.86
7Tim Laureyns32.72
8Jacques Pellen32.45
9Raf Alexander32.35
10Bjorn Drogtrop32.13
11Marco Smeele31.91
12Leendert Wisgerhof31.56
13Pieter Raes31.48
14Leo Jansen31.16
15Joris Raes30.74
16Pat Erauw30.68
17Wesley Deleye29.49

Heerlijk gevaren. Heftige terug toch :-)) naar Odh.

Super dagje!!!!!

meest met 7.8 gevaren,hoogste snelheden met 7.0

tofe sessie, blij dat ik geweest ben.

Zalig slalom/speed sessie met vele O-spot buddies (enkel mannen van 'Zeetje' kwamen ook af, toppie makkers) op Zonnemaire.

Eerst +80 km met 110 en 6.9, dan naar de kant om wat de eten en kleiner board te nemen. 

Lap beste wind gemist en serieus ingezakt. Twee-tal keer heen en terug en dan maar terug naar de kant met het idee het bekeken te houden voor de rest van de dag.

Ow, komt de wind toch nog wat terug, nog wat met RRD X-fire 90 het water op. Een beetje sneller gevaren met deze combi, maar niet veel, maar vooral, damm al mijn gijpen te grote bocht gemaakt voor een mooie alpha met deze combinatie.

Maar, toch lekker gevaren. Dit zijn de sessie waar ik van hou, +100 km knallen. Dat is pas dagje watersporten. I love it.

Gokje gewaagd en toch weer een leuke sessie erbij.

Leuk gevaren zeiltje stond niet goed en ik moet toch een vin hebben die wat beter hoogte haalt. Vooral in de windgaten.

 

Gezellige bende zoals altijd :)

 

Als eerste op de spot aanwezig maar als laatste op het water ! Er valt altijd zoveel te kletsen vooraf aan de kant, en gekocht materiaal in ontvangst te nemen van de Trans-Franqui Express ;-). Er was wind geprogrammeerd van 12u tot 16u, daarna een draaiiing. En zo bleek het uit te komen. Vrij stabiel met aantrekkende wind tijdens af en toe een prikkende regenbui en wat gaten tussenin. De wind draaide tegen 16u30 zonder veel verwittiging op een kwartier van 245° naar 300°. Wie toen aan het zuidelijke eind van de dammetjes zat heeft volgens mij toch gezweet om terug te raken. 

Maar toch weer 70km meer op de teller, TOW is de beste training. De eerste 35 vrat energie, te weinig downhaul, board had de neiging op te stijgen bij vlagen downwind. Tijdens korte break 4 cm meer gegeven + giek zo laag mogelijk en dat liep al een stuk lekkerder en gaf meer vertrouwen om dan een aantal runs te doen. Maar het ging me er toch vooral om eindeloos langs het dammetje te karren. Af en toe de truuk met de koord toepassend om wat beter hoogte te lopen (misschien een tip voor jou, Tim L?). De doorlopende schade aan de Challenger zeilen maakte vandaag na iedere gijp een stamp nodig tegen de niet-overslaande onderste lat. Heb dit extra maneuver zo goed en zo kwaad mogelijk vloeiend proberen integreren in de gijpbeweging (probeer maar eens tegen 50/u je voorste voet uit de band te nemen om een trap te geven... moest dus onmiddellijk na het gijpen), maar zonder dit had de alpha vast een kmtje sneller gekund. Fabian is trouwens onklopbaar in de alpha... hoe doet die man dat toch ??

Accident van de dag: Kilometer Koentje speelt zijn GPS kwijt bij een onbedoeld freestyle maneuver tijdens zijn cooling-down (= bij NW in de chop een paar keer oversteken naar de Veermansplaat), omdat hij de Dirk H truuk met het touwtje niet toepast. Hij kan dientengevolge dan ook niet posten, spijtig :(, had zijn cijfers wel eens willen zien, ik benijd hem in ieder geval zijn conditie. 

Van uit ouddorphaven naar zonnemaire geen probleem zelf leuk zo als altijd . Maar terug dat was leuk (afzien ) ruim terug beetje moeilijk denk dat ik er te oud voor ben haha. Was gezellig . 

Door pech helaas wat later op de spot. Lekker heen en weer gespeerd met een gillende keukenmeid onder het board. Mooie spot. Voor herhaling vatbaar!

Jammer, te laat aangekomen door autopech en eenmaal aangekomen te klein gestart met 6.1.

Had meteen 6.9 moeten nemen.

Toen ik 6.9 pakte draaide de wind vrij snel..

Knap dat Bjorn nog zo hard ging met 6.1

 

Vette avond sessie!!

WINDSURFLAND