f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Edwin Huijbers34.29
2Robert Jan Bouws32.79
3Kees Jaket31.23
4Jasper Kimenai30.68
5Simon Dijkstra30.19
6Alex Bos29.51
7Andres Baas28.51
8Martijn de Lepper27.63
9Niek de Vos23.68

Eerste keer met gps surfen. Het was een mooie dag met een lekker windje. Zonder handschoenen en zonder muts varen. Heerlijk. Aan het eind van de middag kwam de zon zelfs lekker door. 

Al met al een zeer geslaagde middag een mooie eerste gps posting. 

Prima omstandigheden en dat voor januari. Heb na een uur de weedvin verrruild, teveel spinouts. Vond het te link met die hoge snelheden. Zuid/Zuidwest is goed te doen op Polsmaten.

super dag gevaren. alleen jammer dat mijn rs evo 3 7.0 in tweeen brak tijdens het optuigen. Hopelijk is hij nog te fixen. De volgende keer een 26 cm vin proberen. Zoals iemand op het water zei: het was sowiezo de snelste sessie van 2014wink

Best lekker gevaren, en als bonus nog 1,5 km looptraining

Super dagje gehad. In de middag zelfs nog getrakteerd op een zonnetje. Jammer van Jaspers zeil. Maar wel en pr op de gemiddelde dus dat maakt vast veel goed voor hem.

Lekker dagje om het nieuwe jaar in te luiden. Wind was vlagerig maar we mogen niet klagen op 3 januari. Lekker gevaren met Simon en Andres. Eerste keer op polsmaten. Jaren niet meer op veluwe meer gevaren vanwege ondieptes en wier. Ondiepte was wel even wennen.

Eerste sessie in 2014 (2e in de kerst vakantie) samen met Andres en Robert-Jan. Ik was als eerste en enige in Polsmaten om 10:15. Het zag er nog rustig uit met flinke vlagen. Aangezien de voorspellingen goed waren toch maar de 6.4 opgetuigd. Het water stond laag dus de C3 SS21 er onder geschroefd. Eenmaal op het water was het inderdaad niet veel en 2 rakjes half geplaneerd en weer terug voor de 7.8 met een 31 vin. Die combinatie was ook niet geweldig en kwam te dicht bij het eiland (diep) en met de FF80 en de 7.8 was het erg lastig waterstarten, kou, vermoeidheid en kramp hielpen ook niet echt. De wind was ondertussen weer flink toegenomen dus de 6.4 maar weer gepakt en toen ging het prima. Flink harde vlagen om lekker voluit te gaan. Vooral terug af en toe met wat ruimere koersen ge-experimenteert maar zonder echte resultaten. De mooiste run samen met Robert-Jan gemaakt terug met flinke vlagen waarbij ik al in het begin de maximum snelheid bereikte, maar het complete rak was erg snel. Het zonnetje brak zowaar nog even door. Op het eind na de choco nog even een paar laatste runs doen maar ik merkte dat ik door de kou en vermoeidheid de controle wat vloor en dus gekozen om te stoppen.De wind ging daarna snel liggen waardoor een hoop jongens problemen kregen omterug te komen. Ik had de boel toch vlot in de auto en toen ik weg reed begon he net te regenen (de hele dag droog gewees). Pas toen ik thuis was barstte he noodweer los met onweer, stort regens en flinke wind. Met flinke zware armen voldaan op de bank glegn die avond.

P7