gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen35.51
2Barry van Lingen34.95
3Willem Jan Heutink34.66
4Jeroen de Wever33.22
5Kees Heuvelman33.21
6Fred Rozendaal33.2
7Richard Lutter33.11
8Michel Meijer32.61
9Peter van Dijk32.48
10Jan Hattuma31.83
11Miguel Agerkop31.21
12John Overmeer30.57
13Hans Kleingeld30.22
14Huub van de Velde29.69
15Rudi Hekman29.32
16Arjen Mol26.32
17Renze Beimers26.14
18Janny Beimers25.86
19Marcel Paul Smit24.64

Eerste keer op de FF 110 heerlijk board. Na enige tijd was helaas tweede zeillat van onderen door de camber geschoten. Al met al lekker gevaren.

Heerlijk zo in de zon en met de Horst matties op Polsmaten. Weer op de display over de 70 met de grote set, mooie run ook van 67,3 vol in controle. Was jammer dat de wind wat vlagerig was en ik een aantal goeie vlagen niet goed benut heb anders had het nog een tikkie harder gekund. Maar geen klagen, spul liep als een trein!

Vandaag korte maar krachtige sessie. Ik kreeg steeds meer hoofdpijn, dus weinig km gemaakt. Klapstuk was een vlaag waar ik perfect doorheen kon varen!

heerlijke middag, mocht iets meer waaien, maar wil met dit weer niet klagen.Pr op de 2 sec
 

Lekker gevaren! Stuk beter dan gisteren toen ik door een boot terug naar de kant moest worden gebracht omdat de wind wegviel op Pampus Haven. Zou vandaag de 7.0 terugkrijgen maar bleek niet klaar omdat er een machine gemaakt moest worden bij Roland. Had graag met de 7.0 gevaren maar de 7.6 was erg goed te houden. Nog wel een aardige Alpha zie ik net.

Eindelijk weer eens een lekker weertje.

Heerlijk gevaren vanaf een uur of vier voor het strandje naar de eilandjes.

Mooie dag, snelheden minder maar dat zal de pret niet drukken

Top dag met de Dude's!

Windrichting was niet optimaal voor wat langere rakken. Op zich wel een lekkere wind. Mijn 6,7 had een 7,0 moeten zijn denk ik. Op zich uderpowered gevaren maar ben toch moe. Een lekker run gemaakt van 64. Ik dacht dat die erg goed was tot ik de tijden van van anderen hoorde. Welke anderen,... die van een andere planeet of gewoon met goed getrimde setjes dus. Erg knap gedaan!!!

Superweertje, Janet op weg geholpen met een wave zeiltje op de falcon en zelf later voor het eerst met de gun xs 8.8 gevaren, tja, zeil te groot, vin te weinig lift en te weinig focus om om te tuigen. Zeil was wel goed te houden, trapezelijn gebroken en gefixt met koordje dat ik standaard in mijn trapeze heb zitten.  Lekker samen aan het water gegeten - volgende keer beter ;-)

Een bijna perfecte surfdag, Zon, warm en een stevige NO wind. Met wat hardere vlagen zou het helemaal perfect zijn geweest. De snelste run (57+) met de Falcon 80 gevaren, de andere 4 runs (56+) met de Falcon speed. De Falcon 80 bevalt me toch beter onder de omstandigheden van vandaag, haalt dezelfde snelheden of harder, vaart gemakkelijker en planeert uiteraard beter door.

Volgende keer aan de overkant starten (Biddinghuizen). Veel gemakkelijker als je even terug wil.

Zo.. dat was een heerlijke surfmiddag. Wegkomen bij het strandje was even lastig, maar daarna ging het prima. 6.6 was groot genoeg. Snelheden vielen niet tegen. 

Ook het gijpen ging goed vandaag. Op een of andere manier loopt dat bij deze windrichting altijd beter. 8 alfa's boven de 40.

 

@John: bedankt dat ik je zeil een halfuurtje mocht lenen om een nieuwe mastvoet op te halen. Vervelend dat er net goede vlagen waren terwijl je stond te wachten.

Ondanks de teleurstekkende snelheden, toch een lekker dagje gesurft.

Een lekkere na het werk sessie, wel de meeste wind gemist door oa alle drukte op de weg. Toch lekker om zomerse omstandigheden te kunnen surfen na die tijd nog lekker gechineesd in Nunspeet  met Sander en Richard.

Materiaal was te klein kon beter varen met 7.8 en ff110

 

Weer een heerlijke middag met het grote spul. Liep lekker met de nieuwe trim. De 74.6 die ik als max zag bleek een spike te zijn. Voor de rest liep het als een trein en ben erg tevreden met de tijden. Ook de alpha is heel behoorlijk met groot spul. Hopelijk morgen nog wat wind met dit mooie weer.

Heerlijk dagje op druk Polsmaten. Kan de laatste tijd de 7.3 settings niet meer vinden en dus niet lekker op de SX-M kunnen varen. Nog een keer in een windgat met een andere surfer in de vaargeul gezwommen tot er weer gewaterstart kon worden. Geleende GT-31 daarmee nat laten worden. Aquapack dus niet meer waterdicht. Met de 135 en de 8.3 ging het beter. Upwind varen gaat met die wiervin lastiger en dus maar halve wind voortgeploegd. De Beimers familie uit het oog verloren door de materiaalwisselingen, of doordat ik ze niet kon bijhouden...

SEVERNE