gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ruben Langius37.93
2Patrick Miller35.44
3John Overmeer34.65
4Walther Siksma32.91
Yeeeeehaaaa Pee Erren :-), dat middagje vrij heeft zich dubbel en dwars terug betaald!

PR op het gem. met dik 2kmh opgehoogd! En PRen op max. 10s run, 100mtr, 250mtr, 500mtr. De 2 sec met 0,04s net niet, en de max display van 68,58 met 0,2s ook net niet verbeterd.

Super tevreden met de tijden! Met name de 2 runs van 67! En dat op een 58cm breed slalomboardje met 85ltr en 29cm vin :-). Ook nog eens voor het eerst met de Blade 6,3 gevaren ... gewoon een PR varen met een grotere zeilmaat dan mijn vorige PR :-))))))))

Waterstand was een stukje beter dan zondag, zo rond de -43. Ging het water op met de 6,3 en dacht, dit gaat te groot zijn, de eerste paar rakken vertrouwen krijgen in de set maar met name de lage waterstand. Op en gegeven moment ter hoogte van de eerste standjes Hwijk, het lef gekregen om steeds wat verder richting de kant het vlakke stuk op te gaan. Na wat voorzichtig proberen, toen de knop maar eens om gezet en goaaaaan! Meteen een dikke 65er gem. op de klok, wowwwww :-) Afstappen, ja, tot halverwege mijn kuit, oftewel de vin waarschijnlijk 1cm van de bodem af :-S

Toch ging het prima daar bij de kant. Je merkte af en toe wel dat het iets remde, maar het zand is zeer zacht en gelukkig ben ik geen harde wierpollen of obstakels tegen gekomen.

Heerlijke middag, de 6,3 was een goede keuze vandaag (overpowerd in de vlagen, maar dat hoort hè ;-) ). De 70 komt in beeld, ook met de 6,3! Topzeiltje die Blade!
Gefeliciteerd Armand !
Bizar goed gedaan Armand!!! Terwijl ik lag te klooien aan de andere kant, heb jij een perfecte sessie neergezet op Horst!!
mooie sessie, het was de bedoeling de slechte sessie van zaterdag te vergeten, en dat is gelukt! Het was leuk varen, in het begin ook nog met het zonnetje. Wel jammer dat de wind niet echt doorkwam. Wel aan het einde van de sessie weer een rot crash gehad, door een spinout in de run. Dit overkwam me zaterdag ook al een paar keer, de slingshot bevalt me dus nog niet erg. Gelukkig hield ik vandaag niks aan de crash over.  
Prima middagje. Ging om 3 uur het water op bij een toenemende wind. Het eerste halfuur uitsluitend op de Alpha gemikt, met een PR tot resultaat. Daarna speeden bij een jammer genoeg weer iets afnemende wind. Toch aardige tijden genoteerd.
Nog een paar minuten met de Infinity van Marcel gevaren. Daarmee de snelste run gerealiseerd! Kan toeval zijn, maar het board voelde zeer goed aan. Hoogte lopen, gijpen en die ene snelle run dus, gingen als vanzelf, dus uitstekende controle. Ben uiterst benieuwd naar de resultaten van een langduriger test.
Uiteraard nam de wind weer precies toe toen ik bij donker gestopt was.
Armand! Prima gevaren zeg, gefeliciteerd, toch de goede keuzes gemaakt!
Hmmmm.....

Positive:
- TOW after the missed weekend
- getting used to the Falcon Speed with Horst conditions -> Spinout-Problem seems to be solved
- nice weather and not too cold
- waterlevel was low but not too low -> nice surfing
- nice atmosphere with a small group

Negative:
- super bad timing, got only one good gust in the flat-zone -> a bit disappointing result
- missing my topspeed in the software...
- 30min aquajogging at the end

Additional:
- congrats with your PR Armand
- good to hear everything is fine Ruben, the crash looked really bad

Hey Kerel,

Gefeliciteerd met je behaalde resultaten! TOP....

Groet Barry


PS: ik poste op je blog maar dat lukt nie egg nie.

tja, zo voelt het dus als je de hele winter niets aan sport hebt gedaan...

P7