gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raf Alexander38.08
2Dirk Hacha36.8
3Patrick de Schutter36.41
4Patrick De schutter36.39
5Reginald Gyselinck36.29
6Benjamin Verdin35.92
7Tuur Van Den Broeck33.28
8Jan Heynen33.21
9Andre Lancel32.9
10Brahm Cornelis32.03
11Pat Erauw30.07

Pittige sessie aan de homespot. De 6.3 was aan de (te) grote kant, maar ik had mijn 5.5 thuis liggen. Ook redelijk choppy, wind volledig haaks. De F2SXS deed het prima met het 31cm deboichet vinnetje. Geen spinout. In het begin wel last van onvoorspelbare kiters, maar gelukkig dropen ze af na LW. Tevreden met de 2s ! 

Weeral veel te lang geleden maar zeer leuke sessie met heel wat teamleden. 

Haakse omstandigheden en maar 1 symmetrisch vin ter beschikking dus de ganse sessie met een oude G10 Venom 24 gevaren. Moet dringend wat spieropbouw gaan doen want ik was maar een platte vijg vandaag ??

Supergezellige sessie aan de homespot met heel wat OBC &OLT speedies.

Mooie maar zeker geen ideale omstandigheden. Van het voorspelde astronomische LT van -209 bleef spijtig genoeg nog maar -150 over. Dit icm de volstrekt haakse wind zorgde ervoor dat je bij het slingshotten snel in een nasty chop terecht kwam.

Gelukkig gebruikten de 3 kiters (wel pas nadat 1 van hen Raf bijna getorpedeerd had van bovenuit) hun verstand en gingen ze naar, voor hun, toegelaten waters.

Raf was weeral niet bij te houden en pakte weer de dagranking (thumbs up)

Leuk windje met friends, gezellig! 

was oi buiten de kiters

2024 sessie 1 - vandaag meer TFG* en TIW** dan TOW...

hobbelig naar de bank, geen wonder met zo'n "specialistisch" setje (wat ik nochtans tot voor enkele jaren nog een wonder van handelbaarheid vond) en zonder enig noemenswaardig restant aan windsurfconditie. Toch 64/60 eventjes...

* Time Fixing Gear / Time In Water

Oesterdam blijft een fantastische spot met ZZW. Heel fijne sessie en fijn gezelschap. Dank aan Benjamin voor de pintjes ook!!

Foute zeilkeuze en bijgevolg te groot in combinatie met 80L,
nog even kleinere vin gaan halen, dat gaf gelukkig wat meer controle...
Beetje op veilig gespeeld, geen zin om te crashen :)

Late posting wegens overdrukke agenda. Moeilijk dagje voor mij. Surfconditie trekt nergens op, na de eerste rak compleet verzuurde onderarmen. Kreeg ook bijna geen controle en was direct uitgeput. Ondanks alles naar het einde van de sessie toe terug wat meer controle en begonnen de snelheden terug omhoog te gaan. Toch lekker eens terug op het water te staan, nu terug wat in form geraken en wat meer gelegenheid om te varen!

DSC