gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jeroen Steenaard38.49
2Christoph Deus38.06
3Martijn Olivier37.79
4Patrick Oberlender36.27
5Peter van Dijke35.97
6Arthur Lavooy33.66
7Jeroen Schuitema33.46
8Xavier Brouha32.8
9JeanPierre de Waard32.67
10Gilles Amez28.65
11Gilles Amez28.26
12Gilles Amez20.83

Had een beetje weinig energie vandaag. Hielp ook niet mee dat de wind erg vlagerig was. Maar op tijd gestopt.

En m'n pr's weer wat scherper gezet. Zo mag het iedere dag wel waaien, heerlijk dit.

@Martijn: thx for lending me the 105.

De 2e stint van de dag. Met het gat in de Edge XR dan toch maar voor een ander board gekozen, gelet op de wind(vlagen) toch 't kleinste genomen: Electron CHS met een 31 cm Sélect Lightning Evo.

Vooral het hertrimmen van 't zeil heeft veel gebracht: véél meer controle in de vlagen, bijna als vanzelf een PB'tje gescoord (zonder echt ruim te gaan of te pushen). Daar zit dus veel meer in.

De 3e stint van de dag, door de wat vallende wind en 't feit dat ik vorige stint af en toe tot m'n heupen in 't water stond (windgaten + 80 liter volume) dan maar de Energizer genomen.
Nauwelijks nog voldoende wind gehad - integendeel. Wind is wat gedraaid en de hemel trok wat open, maar van het voorspelde aanwakkeren absoluut niks gezien. Einde in mineur, maar een toffe dag met een PB'tje (63 km/u).

Lovely session at the Zonnemaire outer dams. Set PR.

De 1e stint van de dag: m'n snelle Edge XR genomen met een 33cm Sélect Lightning Evo onder. Helaas de fout gemaakt van m'n 6.4 (anno 1995! <3 ) niet op een verlenger maar op een 'potje' op te tuigen (hoeft normaliter maar 1 à 2 cm verlenging op de 490) en daardoor onvoldoende op hardweer kunnen trimmen. Goed wat power maar weinig controle (zeker niet in de vlagen), jammer want mits wat comfortabeler varen had ik langer (en sneller) geklokt.

Heerlijke sessie bij de buitendammen samen met Peter en Jeroen. Einde van de dag kunnen de beste runs worden gemaakt omdat de wind nog niet eens goed aantrok, maar de batterij daar integen was aardig leeg. 

Morgen weer een dag!

Heerlijke sessie bij de buitendammen samen met Peter en Jeroen. Einde van de dag kunnen de beste runs worden gemaakt omdat de wind nog niet eens goed aantrok, maar de batterij daar integen was aardig leeg. 

Morgen weer een dag!

Korte sessie, 

laat begonnen 'vroeg gestopt.

morgen herkansing.

First session in 2024 :-)

Nice slalom session with my speed friends.

and the end the wind picks up and speed went higer.

think it´s a PR day with the BIG Stuff :-)

I love this spot ! So amazing to go full speed along the damm.

Helaas, sessie voortijdig beëindigd. Een lullige val met grote gevolgen. Linker voet op meerdere plekken gebroken + andere schade in de voet. Volgende week onder het mes maar geen idee wanneer weer op een surfplank. Terugkomen naar de kant was een pijnlijke exercitie. Beter de KNMR kunnen bellen maar toen wist ik nog niet dat het zo ernstig was. Gilles, super bedankt voor de hulp!

NEILPRYDE