gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jelle van der Veen 34.41
2Stijn Beks32.65
3Wubbe van der Veen31.37
4Hans Prins31.07
5Ingolf van Oostveen31.03
6Jelmer Vries31.03
7Edwin Buruma30.3
8Sven Hulst30.22
9Alex Heikens29.53
10Alwin Visker29.35

Onverwachts de handen vrij vandaag. Toch nog even in de verleiding gekomen. Maar deze had ik beter niet kunnen doen. Stond te klein en de knie werkte al heel snel niet meer mee.

Mooi dagje met pittige omstandigheden. Ik durfe hem niet vol over de golven ruim te gooien. Respect door Jelle en Stijn die dat niets leek te deren. 
Stijn van harte met je PR op average en 2 seconden, rete knap gevaren!!! 

Enorm vlagerige PR dag met de SSS! ??

Een mooie wel wat roppige sessie. Eerst de 5.7 en later toch de nieuwe 6.2 even geprobeerd. Veel overpowered gevaren. Runnetjes waren lastig. Toch mooi om de Isonic 90 vaker te gebruiken. 
Respect voor Stijn, 60+ AVG!! Gefeliciteerd. 
Verder veel gezelligheid op de eerste vakantiedag. 

Beste vlagen!   Het was lastig goed snelheid te maken...

Begonnen op de fox 105 maar in de windgaten drukte ik deze naar de bodem dus over gestapt op de isonic 72.

Pittig windje, hard vlagerig.

Eerste keer Schildmeer #Heerenhuisweg! Leuke spot, goede sfeer! Mooie dag samen met mijn broertje, Stijn, Ingolf, Edwin, Alwin, Dennis en andere Shieldlake locals ;-). Snel weer een keer! 

Zo, na twee jaar weer eens op het Schildmeer. Samen met Alex in vlagerige omstandigheden nog even wat strepen getrokken.

Samen met Jelmer een avondsessie afgewerkt. Voor het eerst met de Mach 6 7.5 het water op. Ik had verwacht dat de wind iets zou afnemen, maar in de vlagen durfde ik de zeildruk niet om te zetten in snelheid. Ik stond dus net even te groot.Toch een prima avondje.

ITALIANSURFSHOP