gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma33.93
2Pieter Rietveld33.48
3Dirk de Groot32.56
4Tjerk Baan Hofman32.29
5Edwin Beekman31.46
6Werner Roeers30.82
7Benjamin de Bie30.69
8John Overmeer29.63
9Bert Bruinink28.99
10Marco Moria27.95
11Marleen Boer26.45
12Joran van Reede26.2
13Peter Vernet26.13
14Carsten Wenthaus24.93
15Roy van der Sluis24.89
16Roland Herwijnen23.51

Mooi windje.Setje liep goed in control over de chop Verademing invergelijk met dat andere ding (daar was ik te licht voor denk ik ).Kou viel mee.

Vin was Tribal MK2 30 ??

Mooie dag voor windsurfen. Helaas op de terugweg vanaf Harderwijk horloge op pauze gekomen...(waarschijnlijk door pak) dus niet alle afstanden en snelheden staan er in. 6.8 Warp is echt een super zeil heerlijk onder controle te houden. Met de `Future Fly moet ik nog even oefenen ;-). Later op mijn vd Berg board 62 gegaan en veel relaxter gevaren. Wind storte even in en toen met 72 gevaren...was van korte duur, wind nam weer toe en board was een beetje bewerkelijker ;-)

al met al een mooie zondag besteding. Hoop geleerd met afstellen van zeil en board.

Voor het eerst op horst. Leuke spot al moet ik wel wennen aan hoe ondiep alles is (beetje spannend of je de bodem niet raakt...)

Eerst met m'n vertrouwde setje en daarna nog even met de Warp 6,8 op de RRD. Ging wel aardig dacht ik.

Wederom een dag met veel wind, net als de vorige twee keer de afgelopen week. Met 7 graden was het best fris, maar doordat de zon zich regelmatig liet zien was het prima te doen.

Jammer dat het waterniveau zo hoog is, bij een normaal winterpeil waren er de afgelopen periode ongetwijfeld toptijden gerealiseerd, daarvoor was er nu teveel chop

leuk dagje gehad met een mooie windrichting. In het begin met koude vingers moeite om trapezekoorden goed af te stellen. na een tijdje surfen werden mijn handen warm en ging het surfen ook beter

Wéér een leuke sessie op Horst

De 7.0 was in t begin wat overmoedig maar na de lunch na de wind wat af en was deze in combinatie met de.63 best mooi.

Wel vlagerige wind en best wat chop...

Wat een pittige dag.. met de 6.2 en de 63 was het af en aan..

Worstelde vooral met de weerstand tijdens de momenten dat het minder hard waaide en ook de chop. Later konden we wat meer richting Hardewijk en nam de chop af.. helaas de wind ook.

In het begin verschrikkelijk protesterende armpies. Kon geen fatsoenlijke run maken. Zat er bijna aan te denken om maar weer te stoppen, want ik kon mijn giek bijna niet meer vasthouden. Gelukkig niet gedaan, want de afnemende wind kwam top uit om relaxed aan de conditie te werken.

Nice day on the water...have to get used to choppy conditions, no fast run this time...

TRIBAL