gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter van Dijke31.5
2Kurt Van Holderbeke29.2
3Rogier Polderman28
4Xavier Brouha27.57

Nice sunny session.

Na hele lange tijd weer de plas op. Klaar met verhuis- en verbouw aandacht. Batterij vd GPS niet opgeladen en dus snel leeg. Leuk om Arian en JP weer te zien tijdens een fijne cruise sessie.

Voor het eerst met een outhaulset, waarvan een knoop los schoot.....Daarna de juiste instellingen niet meer gevonden. Op naar de volgende.

Als beginnend winger het water op voor mijn vijfde sessie. Het zag er goed uit, maar plots serieuse vlagen en na en parchute landing met de 5 meter wing, toch maar beslist om te gaan windsurfen. Dat hield wat heen en weer lopen met materiaal in tussen de trailerhelling en de camperplaats. Ik had mijn 7.0 en 107 liter board gepakt, maar een local haalde de 8.6 en grote board boven. Het ging vlagerig blijven... pffff geen zin in nogmaals heen en weer lopen, dus het water op met de 7.0 en 107, iedereen stond veel groter, maar in de goede vlagen had ik geen nood aan een groter spul. Tussen 1800 en 1930 werd de wind zelfs nog wat constanter en beter naar mijn gevoel. Het draaide uit om een zonnige en leuke windsurfsessie ! Toppie , wederom een geslaagde vakantiedag.

Nice sunny session.

SURFCENTER