gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco Bos38.54
2Jacob Koornstra38.35
3Paul Salomons36.44
4Bjorn Drogtrop36.31
5Wilko Kronemeijer35.44
6Rudie van der Weij35.22
7Frederik Veenstra35.12
8Marco Vegelien34.89
9Frank Buikstra34.56
10Jaap Hof32.49
11Adam Lange31.93

Mooie middag op de Houw. Shorty, zon,choppy.  

Wat een dag met goede wind en lekker weer.Vanaf de dijk een mooi overzicht en zag een aantal al crachen toen het nog verder aantrok. Vandaag een mooie kans om de FF 117 hier  eens te testen. Fenominaal zoals dit board op het water licht. en door accelereert bij vlagen. 1 sec op 66 dus mooi resultaat. Later de Fanatic 89 nog gepakt, maar kon er niet overheen. 

Dik tevreden. Meer wind dan ik had verwacht op de mooie Houw. 

De oude i99 89 weer eens van stal gehaald. Erg blij met de combi 89 en 32 Finish. Dit setje loopt top. Vandaag ook een betere test kunnen doen met de nieuwe ChallengerSails Fluido T3 7.0. Gister viel een beetje tegen maar vandaag voelde het zeil top aan. Soms een tikje nerveus, maar dit zeel geeft veel lift. Tot nu toe erg tevreden met zowel de 7.0 als ook de 7.8 en 8.5. 

Vanaf 17.00h op het water. Precies op het goede moment blijkbaar, want de wind nam net toe. Lekker gevaren!

Het was weer een echte ouderwetse Houw middag. In het begin enorm choppy, maar later werd het steeds vlakker en sneller. Gezellig met de tjeukermeer/GP clan. En een mooie battle met Jakob!

Machtig mooie surfmiddag.

Vollle bak met 7.0 en SX S met de standaard Choco vin 31 cm .

Was eerst nogal choppy maar later op de middag werden de omstandigheden steeds beter en konden we over het ondiepe stuk speedruns maken.

Super gezellig ook met veel bekenden.

Mooi dagje op de Houw 

liep mooi maar wat weinig power soms in het zeil en had het gevoel het moet wel sneller kunnen en achteraf werdt duidelijk te weinig downhaul onlogische combi XD

maar verder een Superdagje met veel bekenden uit de appgroep gezellig!

meer van deze dagen!

Whoaaah prachtige middag!! Voor het eerst op de Houw en wat een prachtige spot! Super lekker gevaren en heel leuk gebatteled met Marco, maar die was toch nog net een maatje te groot.. gefeliciteerd met de winst!

Had 1 heerlijke run, aardig gat wel met die daar onder, dus is misschien nog wel wat ruimte voor verbetering.

Maar een van de betere surfdagen ooit!! 

Samen met Jenny afgesproken op de Houw uit het werk. Ik moest zelf weer even inkomen, maar heerlijk avondje op de Houw met een leuk klein gezelschap. 

STARBOARD