gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Martin van Meurs37.27
2Robert Seinen35.45
3Kees Heuvelman35.26
4Rob Allersma34.99
5Pieter Rietveld34.38
6Willem Jan Heutink33.87
7Aart Veerman33.72
8Eric Wind32.89
9Laura van Beckhoven32.61
10Andres Baas32.1
11Adam Bakker30.85
12Maurice Janssen30.77
13Marcel Mulder30.11
14Simon Dijkstra30.05
15Johannes Boersma30.03
16Paco Dor29.77
17Peter Vernet29.06
18Mark Oosterhuis27.96
19Henk van de Hoef27.46
20Ton van der Werf26.23
21Hans van Breukelen24.44
22Gert-Jan te Gronde22.65
23Rowin Baas20.67
24Gert-Jan te Gronde19.03

Voor het eerst op de AV Modena, maar met een niet passende fin. Eerste indruk was positief, maar zal nog heel wat sessies nodig hebben voordat ik er het potentieel uit kan halen. Lot to learn, maar dat is onderdeel van de lol. 

Top middag en super om samen met mijn zoon te varen, helaas gebeurt dit te weinig. Echt genieten.

Heerlijke sessie met midweer materiaal.

Later op de dag aan de grote kant.

Gisteren in de golven van Hoekipa Dijk gespeeld, vandaag met mijn dochter het water op. Freeride setje mee en knallen maar. Had de wind iets minder ingeschat dus 7.9 opgetuigd maar ook in de vlagen is de AC-X super stabiel, heerlijk zeiltje! Volgende keer maar weer eens mijn speedspul mee.

Ivm verkeerd meegenomen mast 7.1 met de 6.2 gevaren. Geen spijt van, zeil gaf genoeg power, heerlijke set en fantastische middag.

Lekker weer en mooie wind.Misschien smaller boardje sneller.

 

Heerlijk gevaren vanmiddag! Op dit boardje heb ik gewoon altijd een fijne sessie. Samen met Rob en Pieter gevaren.

 

 

 

 

 

Wat een geweldige dag weer! Even verkennen op de Bolt en later met toenemende wind nog knallen op de Futura. Dikke bak wind en eigenlijk iets te dik voor de 7.7 maar ja omtuigen naar 7.1 is ook weer zo wat he ;)

Gezellig daggie weer Laura!

Heerlijke middag! Mooie strakke vlagen die beter doorkwamen dan gisteren. Morgen weer :-)

Erg druk vandaag,maar een mooie wind die later nog aantrok,de pijp was leeg en had geen zin om om tebouwen.

7.8 was wat aan de grote kant... 62 met 7.0 was vandaag beter geweest

weer een super dagje lekker kanllen met 7,7 en deels met mijn 133l
aantal runs op de futura 107 van marcel, wat een heerlijk board is dat.
ook de 250 meter verbeterd helaas niet goed genoeg voor top 3 maar misschien een top 5 notitie. daar doe ik het ook wel voor (nu dan)

Fantastic day with a better base wind and slightly lower gusts than yesterday. this time I decided to go full-on for speed maximaization. I felt totally in the zone for the first time in my life on a 7.0. The new sails are so awesome. Best to be rigged on RDM 100% and you don't need that much downhaul.

I could truly fly the board and I can feel the masive training efforts are paying off. We blessed with a windy period as tomorrow it might become similar to today and yesterday. As it's going to be North West I hope and expect the wind will fill in nicely again. If so I might try the 5.5 in 7.0 weather to see how the sail feels like.

Beste dag voor mij sinds een jaar of 2 zoooooo lekker gevaren niet normaal. Ik leek wel in trance tijdens het varen, ik bleef maar gaan, kon niet stoppen of moe worden.....tot op het eind natuurlijk.

Vandaag nog weer een paar aanpassingen gedaan in de trim, deze betaalden zich super uit op het water.

Martin bedankt voor de coaching!

Prima windje en lekker weer, maar het liep toch niet helemaal top. Had een beetje last van slappe armpies. 

Aan de 8.2 had ik de handen vol in de loop van de middag.

wel de grenzen van mij en deze combi opgezocht.

De tijd genomen om de trim goed te zetten, wat prima gelukt in de omstandigheden van vandaag.

Heerlijk gevaren.

 

heftige sessie. voor de eerste keer op de Stoke 127. met Gaastra Charger 5.5. Nu voor het eerst in de voetbanden gestaan. (Papa) wind was echt te hard voor hem en dit setje maar blijkbaar kan hij het......oke laatste crash was een beetje te hard en toen gestopt (met hoofdpijn).

WEL weer een PR!!!!!!!

Eerst nog wat MP aankopen ophalen. Gloednieuwe 9.4 met mast en een prachtige klasieke Mistral Stinger, exact zoals ik hem had. Als de 7.9 te groot zou zijn geweest was ik geswitched naar de Stinger.

Dus redelijk laat bij Horst maar ik verwachte meer wind in de middag en redelijk lang doorwaaien. Zo was het gelukkig ook. Eenmaal daar gingen Rowin en Elise net het water op en kon ik gelijkertijd met Andres optuigen.

Eerste rakjes waren direct heerlijk. Mooi vlak water en voldoende power. Grote glimlach dus. Maar sommige vlagen waren echt wel iets te veel, maar niet zo veel of te lang om te switchen. Wel een keertje naar de kant om bij te komen want de conditie op met name de armen houdt niet over. Vooral even bij het ruim trappen mis ik soms net de kracht om hem te zetten. Maar goed Andres was vandaag duidelijk sneller. Was ook wat aan het experimenteren met z'n vinnen. Blij me de sessie en de training van bijna 50km. Ik kan me niet heugen dat ik een dergelijke lekkere medium set heb gevaren op Horst. Heerlijk!

samen me Simon, Elise en Rowin.

Thuis leek het lekker te waaien, onderweg naar Horst dacht ik dat het (te) hard waaide, aangekomen dacht ik valt wel mee.

Voor de kids 5.5 en 5.0 opgetuigd.... hoewel er toh enkele vlagen merkbaar waren die me aan het twijfele bracht of ze niet een kleiner zeil nodig hadden. Kids het water op net toen Simon aankwam. Hij had mooi windsurfmateriaal gescoord. Biede gekozen voor 8.0 en 115 liter. Simon had niet echt anders bij zich en ik had ook niet kleiner dan 115 meegenomen. Eenmaal op het water waaide het stevig. Aan de high end van dit setje. Sterker nog de 90 en 7.2 was zeker sneller geweest. 3 x vin geswitched, begonnen met de 38 ms fins en daarme de snelste runs gezet. omdat het echt hard waaide de 36 hurricane SRD gehaald. Ook even wat eten en drinken. Hup het water weer op en helaas moeten constateren dat de wind afgenomen was. Desondanks bijna net zo snel al eerder met de ms fins. De hurrcane heeft meer controle en werkt mee. Maar de 36 was merkbaar te klein. De srd 38 opgehaald, zelfde controle (iets rustiger dan de 36) hoewel er we nog een paar hamervlagen hadden die ik niet meer in snelheid kon omzetten (spieren waren op) was de wind verder afgenomen. Jammer dat ik niet eerder de vin gewisseld had in gelijk omstandigheden...

Nog samen met Simon een paar rakjes dicht bij elkaar gemaakt, das was fun... bedoeld om mooie filmbeelden te maken.. Helaas bleek achteraf de settings niet goed te staan. Dus geen beelden maar zeker mooie herinneringen.

Elise heeft redelijk goed gevaren, snel moe, de settings stonden niet goed. Rowin heeft erg goed gevaren. Al zijn PR's verbeterd, Onvoorstelbaar hoe hij met deze hamervlagen zich staande gehouden heeft.... (14 jaar, 5.5 op 127 liter en voor het eerst in de voetbanden gestaan) niet helemaal want hij heeft enkele crashes gemaakt waarbij de laatste zoveel pijn deed dat het eidne sessie was.... maar allemaal zeer voldaan naar huis. 

Begonnen met Anuglo Release maar die was al snel te groot. Dikke poeiers en ik kon de 7,9 maar net houden.

Max 53,6
Aftstand: 49,68

 

P7