gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Andres Baas23.9
2Simon Dijkstra22.88
3Daniel Höllwarth22.41

De middagwind begon goed, maar zakte snel in. Tijdje getwijfeld maar toch de grote set maar opgetuigd. Eenmaal op het water kwam de wind gelukkig toch weer terug waardoor het heerlijk cruisen was van Torbole tot Riva. Lekker hoor.

middag sessie met 130 en 8.8. Er zou wind komen. Wind ging keurig aan. Spullen halen en de wind leek weg. twijfel.... we hebben toch niets anders te doen dus
toch het grootste spul optuigen. Nog even de 46 vin ipv 44 gehaald en gaan. Wederom last van de te vele bootjes die nu hier zijn (laser). Ze kijken nergens naar en en gaan voor hun eigen lijn. Beetje vreemd gedrag.

Stukje met Simon het meer op dobberen en warempel toch genoeg wind op net in plane te komen. Hiermee was ik al blij. Maar de wind trok flink aan. Heerlijke sessie geworden. Zowel voor Simon als voor mij. Simon met de 9.4. Ik had in de vlagen het al best zwaar met de 8.8, dus...
Echt vriendje ben ik niet met de 8.8. Lijkt niet goed op snelheid te komen. Moet nog eens afwisselen met de 8.6 an 2019 om een juist vergelijk te maken.

WINDSURFLAND