gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Remco Kes36.29
2Joris Bosman32.43
3Michaël Engel30.06
4Iris Gimpel24.39

Yes wat lekker dit! Eerste keer met mijn Finish Fast 31cm proto vin. De eerste run meteen 67 met een max van 70 terwijl de wind niet eens zo heel hard was en de richting en de chop ook niet ideaal. Na 4 runs al een avg van 64,9 na 5 runs een avg van 66 avg. Daarna even gestopt en na de rust pauze meteen een run van 69 waardoor ik een avg van 67 heb kunnen varen. Dit is ook meteen mijn 4de snelste Gouwzee sessie ooit. De nieuwe Finish Fast proto is echt helemaal top. Kan niet wachten om de 28 en 35cm ook te kunnen testen. Hopelijk morgen.

mooie avond met mooie vlagen en ontzettend (relatief) vlak water door het wier. Echt mooie condities om heel hard  op te gaan. Heb dit nog nooit gezien zo midden op een meer. 
Was leuk om de tribal weer even te testen, maar moet toch inzien dat ik geen match heb met deze vin en het board. Hij geeft een veilig gevoel en controle is makklijk maar er zit geen leven in en hij is te klein voor de 76,5 dikkerd. Pas als t echt heel hard waait en een beetje 53 + ga komen begint t wat losser te lopen maar ik heb erg veel druk en kracht nodig om door te acceleren. Alsof er een beetje wier aan de vin zit, ook al zat dat er niet altijd aan. 
Was me al verteld, maar toch goed om in de praktijk te ervaren. 
Helaas druk vandaag, dus was ffe in de avond laat en was im mn uppie laatste half uur. 

FINISH