gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Bram Kloosterman35.04
2Frederik Veenstra33.19

nieuwe spot uitgeprbeerd met Frederik. We waren niet fullpower met 6.2 Maar wel heerlijk gevaren. voor herhaling vatbaar

We haddenn gedacht dat het harder zou waaien.  Volgens de locals was het niet echt vlak.. Klopt wel een beetje. Met zuid is het vlakker zijden ze. Water stond ook niet hoog. ik denk dat 28 cm vandaag de max was. .  snelste run gemaakt met de FMX infictus 74   Rest met I-99 89.

Wat een lol! Een geweldige slalom sessie met Bram op een voor ons, voor slalom onbekende plek. Mirns is een prachtige spot met licht kabbelende water omstandigheden. Verder op bij de zandbanken staan flinke golven waar ik normaal gesproken als waver wel vaker ben geweest. 

Vandaag voor het eerst op mijn Falcon 45 speed gevaren, deze spot leende zich perfect om dit eens te proberen. Voor dit board stond er genoeg wind om te planeren maar niet om echt snelheden mee te halen. Het was een goede test, maar het is duidelijk dat je dit formaat board pas moet pakken wanneer je door de harde wind amper kunt waterstarten ;-)  Het vaarde wel verassend makkelijk. 

Later met de 89 novnov heerlijk heen en weer gevaren. Weer een sessie met een smile van oor tot oor. 

P7