gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Alwin Visker33.15
2Gerlof Hansma32.99
3Nico Wierstra32.84
4Frans Werkman31.18
5Jelmer Vries31.11
6Sander Knol30.72
7Johan Gelling30.52
8Tom Venema29.28
9Rolf Smook28.46
10René Bijmolt28.12
11Anne Werkman27.47
12Marleen Boer25.16
13Jan Zeinstra23.71

Relaxed middagje wind viel wat tegen, was behoorlijk druk

Heerlijke cruisesessie. Beetje meer wind was nog fijner geweest, maar toch een gezellige middag..

Wederom een heerlijke middag op het Lauwersmeer maar heel anders dan gisteren. Dit keer vlak water en een redelijk constante wind.

Er was een grote groep surfers vanmiddag maar de grootste verassing was de aanwezigheid van Heinrich, 80 jaar, net geopereerd aan zijn schouder en toch weer op de surfplank. Respect!

Op het laatst dook de pechduivel toch nog even op, helemaal achterin bij Oostmahorn raakte ik een steen zodanig dat de vin er finaal afknapte. Nico was zo aardig om even een vervangend exemplaar uit de bus te halen, zodat een lange wandeling bespaard bleef.

We hebben het weer gedaan. Niet overgestapt op mijn waveboard.. Dat is toch al iets. Bewust wat kleiner zeil gevaren om toch beter gevoel voor controle op te bouwen. Mooie dag op het water.

Fantastische sessie op het Lauwersmeer. Er kwam geen einde aan de wind. GENIETEN!!!

Ondanks dat de basis niet de beloofde 17 knts waren toch een geniale middag met veel bekenden. 

Mooi middagje.

Lekker dagje met mooie lange rakken. Vandaag wat extra spacers er in gedaan. Lijkt het profiel wat voller te maken. Halverwege de middag toch naar de Speed 36 gewisseld. Heeft toch de voorkeur tov de Speed/slalom 37. Had ik niet verwacht in het onderste windbereik. Snelheden liepen op daarna, later werd het ook nog wat rustiger en een paar vlaagjes kunnen pakken. 

 

Gestart met (voor de eerste keer) de combi 87ltr, 7,2 en 30 GPS-6. De 30 vin schoot nét wat te kort in mijn beleving. Aan de wind kon ik  met de gegeven wind geen potten breken (het ging wel, maar niet zoals ik het graag wilde) wellicht zal één maatje grotere vin uitkomst bieden of nog wat aan de settings sleutelen. Na een half uur de 87 gewisseld voor de 113 en easy going de middag uitgevaren. Mooie sessie..

Weer heerlijk gevaren met een iets te klein zeil. Kon wel constant doorplaneren. Aan het einde Rolf nog even gered:) Weer een 100km sessie

Heerlijke cruisemiddag...

AVANTI