gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 44.43
2Johan Huitema42.55
3Gerlof Hansma42.27
4Remco Kes41.78
5Remco Kes41.65

PR post met GT-31

Blij dat ik van Gerlof hoorde dat er mensen naar de Brace gingen. Gerlof bedankt anders was ik niet gegaan. De wind was niet extreem hard. Maar toen het water weer omhoog kwam ging de windkraan goed open. Toen ook mijn snelste run gemaakt. Bijna 80 run daar ben ik echt heel blij mee. Jammer dat die wind niet iets eerder kwam toen het nog vlak was. Maar zo blijft het altijd. Ik mag niet klagen omdat ik een mooi PR heb gevaren. Met als kers op de taart een voor mij mega snelle run.  GW-60 post.

Sessie 7: Het was weer een echt "Brace" dagje. Ik had de Sonntag 21 cm graag willen proberen maar die komt aanstaande dinsdag. Het Upwind varen met een Z20 was een hele conditietraing omdat er nogal wat golfslag stond. Op baan was de Z20 prima. Frank en Janny deden een mooie try-out, de volgende keer speren jullie mee...! Gerlof nog ff bedankt voor het op de dijk helpen..! Remco gaat sneller en sneller, maar uiteraard was het Twan die de dagzege hier pakte. Top gevaren in prettig gezelschap, wat wil je nog meer? Meer van zulke dagen...! :-)

Wind kwam er wat laat in daarvoor niet echt gepowered met 5.8, toen het tij bijna te hoog was werd het net beter. Desondanks heerlijk gevaren en 2km terug wadlopen was weer genieten.... 

Leuke sessie op het wad met teleurstellende tijden vind ik zelf. Ik kreeg de vlagen vandaag niet goed omgezet, werd twee keer overeind getrokken in de run. En op het eind waaide het teveel om de run nog in te draaien. Jammer want normaal gesproken moet ik in deze omstandigheden betere tijden kunnen halen.

@Remco gefeliciteerd met je pr!

KA