gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma41.83
2Marco Bos40
3Jurjen van der Noord39.5
4Edwin Harteveld39.21
5Anne Evert van der Veen38.64
6Johan Huitema38.27
7Bram Kloosterman37.22
8Frank Buikstra36.72
9Johan Gelling35.01
10Oane Kingma34.94
11Tom Venema25.12

was niet fit. Maar kon het niet laten om het water op te zoeken. Maar ik had zelf geen power. twee keer een crash in upwind varen.. Apsoluut niet mijn style.

Slingshot 23 is gewoon te klein in deze omstandigheden. Spinout in de runs als resultaat. maar durfde om de waterstand er ook geen andere dure vin er in te drukken.  Geef mij maar iets haaksere wind. 

Hele mooie ochtendsessie op het Lauwersmeer. Gekozen voor een slalomboard, dat was in het begin een goede keuze vanwege de wisselende omstandigheden, maar op het laatst nam de wind nog behoorlijk toe en was een kleiner speedboardje een betere keuze geweest.

Sessie 58: Wintersessie op Lauwersmeer, de voeten zijn nat geworden..!! :-)

Sessie nr 3 in december en 15 dit jaar. Hopelijk lukt het mij om de tijd te blijven vinden om wat meer te varen. Wat is het toch een schitternde sport.

Heftig aan het begin met de harde vlagen en het bokkige water. Daar moest ik even aan wennen. Toen dat lukte nam de wind helaas af. Wel mijn snelste run in de minste wind gevaren.  

leuke sessie vandaag. Voor t eerst met de 6.2, loft rdm mast erin. staat redelijk. Toch een pr voor t lauwersmeer :)

Wat een onverwacht topdagje op Lauwersmeer! Ik had deze tijden vanochtend niet verwacht en al helemaal niet met deze set op lauwersmeer. Dit is mijn pr voor de 50 en 6,3 op lauwersmeer, erg blij mee!!! 

Heerlijke sessie. Jammer genoeg net geen 2 sec 70kmh, 1 sec gps wel. Wel een hele lichte pr op de 2 sec. De avg had wat beter gekund, ik moet de run langer doorzetten. Maar heb genoten van deze sessie:)

6.2 zat in de zeilzak van 7 mtr, kortom; ipv 7 mtr met 6.2 het water, ivm de vlagerige wind een boardje groter gepakt (60 ipv 54), maar in de vlagen was t wel even wennen om t boardje op t water te houden

wind was echt een stuk harder in de vlagen dan dat ik verwachtte.. na wat tunen liep t setje wat betrouwbaarder de vlagen in, met een mooie 75 run als kado, echter, nadat de settings goed stonden, nam de wind af zoals voorspelt, had graag nog even een paar harde vlagen gehad om de laagste runs weg te werken. Maar wel een nieuwe PR voor Lauwersmeer, voor mij de eerste keer met een speedboard op deze locatie, en smaakt naar meer ;-)

Even though this session was faster than last week, I was still a bit disappointed with the results. I struggled with control today and that killed my speeds. I even decided to change down to 5.6, but by that time the wind had dropped as well and everybody came off the water so I also called it a day.

Too bad, it could've been nice!

Nieuwe vin proberen en het ging prima met 14 kts.
 

KATER