gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma36.53
2Alwin Visker36.01
3Marco Bos35.59
4Orjan Zandvliet35.52
5Bram Kloosterman35.4
6Tim Schell34.99
7Edwin Harteveld34.99
8Pieter Hamstra34.96
9Ingolf van Oostveen34.36
10Rob de Jong34.09
11Eric Kamminga34.04
12Sjouke Hiemstra33.83
13Anne Fahner33.42
14sem stroosma 33.01
15Johan Bulthuis32.58
16Jelmer Vries32.35
17Johan Gelling31.25
18Gerrit Bosgraaf-Feenstra30.93
19Kees Ozenga30.06
20Albert van Deel29.56
21Paul Visker29.31
22Klaas Elzinga28.14
23Marcus Stevens27.95
24Janny Huitema27.59
25Jan Zeinstra21.8

Moest te lang wachten op dec wind, vandaar een korte sessie

Lekkere namiddagsessie! 

was een heftige sessie. Een mega klapper gehad maar stond toen ook mega overpowerd. Maar niks kapot gelukkig. Wind was aan uit .7 of 7.8 kon vandaag.  Was druk op het water de vanuit Groningen stond het hek open geloof ik. Maar was gezellig hoor jongens.

Vond het moeilijk varen .. Gevoel dat ik door het water aan het harken was. Later de 7.8 maximaal downhall gegeven, misschien nog wel iets meer dan max. En vinwissel gedaan van 36 naar 34. .. Vaarde gelijk iets beter , Later toen het wat rustiger werd op het water ging het super.

Max 1 seconde van 71+ km/h  dus helemaal happy als ik dat op de gps zag.. al om al een geslaagde sessie

Vandaag wisselende omstandigen.. Toen ik aankwam stond er helemaal GEEn wind.. dus 7.0 of 6.3 ?

Op advies van Edwin en Gerlof toch 6.3 gepakt, wat een goede keuze was. Twee rakjes bij de dijk gemaakt maar toen de bak wind er aan kwam kon ik het zeil die kant op niet meer houden.. dus toen toch maar veilig mijn rakjes aan de kant gemaakt. Trim wb w54 en 6.3 staat nog niet helemaal goed.. was af en toe lastig om goed over de chop heen te komen. T Was weer een mooi dagje met veel drukte op het water! 

Gefeliciteerd met de dagzege Gerlof!

Al met al een leuke middag, voor een doordeweekse dag was het erg druk. Na 1 run was de wind weg, dat was meteen wel een 67 run. Toen tijdje gewacht op de kant en daarna weer het water op. Ik had erg veel moeite om hard te gaan onder de dijk in de normale wind. Ik moest het echt hebben van de harde vlagen. 

Super gevaren, eerst op mijn isonic 107 maar gelukkig kon ik na een uur overstappen naar mijn isonic 90.

Eind van de middag na de bui ging het goed los met de wind. 7,8 was hard werken 1 echt goede run gehad met een max van 71. het kan dus wel

Toch nog lekker even anderhalf uur gevaren. Was erg druk voor een doordeweekse dag. 

Een redelijk middagje, had een beetje meer snelheid verwacht vooral in de hardere vlagen, de linker onderarm wil daar ook niet echt in meewerken en heb het gevoel dat het daar alleen maar slechter mee word.

Grotendeels met de FF110 gevaren, later toch de FF99 gepakt. Dit had ik iets eerder moeten doen.

heerlijk dagje scheuren op Lago di Flagio, leuk om hier weer eens te zijn

Altijd weer bekende gezichten en gastvrijheid vanhet noorden;-)

Mooi dagje en gezellig druk voor een woensdag. Nu nog wat surfconditie opdoen..... pfft!

gezellige drukte op het water !

Kon er geen patat van bakken, dus maar even de futura en de 6.2 gepakt om gewoon wat rond te crossen. Toch nog even lekker gevaren. 

Sessie 42; lastige omstandigheden, erg vlagerige wind die veel van richting veranderde. Toch een prima dagje met veel bekende speedies.

Wat een drukte voor een doordeweekse dag.

1 mooie run van 62,8 en piek 64,2 op de gt31.

en nog 59 run maar in de software met filters missen deze 2 maar de piek zit welop 63,8.

blijft vreemd vinden.

maar verders wel lekker gesurft in begin erg druk,en was vrij laat.later stuk rustiger .

orjan bedankt voor de hulp!!

 

 

mooi dagje

nog een mooie run kunnen maken op het eind van de sessie met orjan

 

Zooow dat was even lekker na het werk. Niets beter dan een workout op je windsurfboard. 

Top middagje! Leek een drama te worden, geen wind en mijn 460 mast vergeten... Gelukkig kon ik een Gaastra mast lenen van Paul Visker en trok de wind flink aan.

Met een 7 meter was het wat relaxter geweest, ben nu helemaal gesloopt. Maar daar hadden meer last van hoorde ik. Veel wezen pelikanen.

De Gaastra mast in de Severne gaat op zich ok, maar vooral bovenin het zeil loost het niet lekker. Gevoel er regelmatig overheen getrokken te worden. Als ik zo de ranking bekijk heeft het geen negatieve invloed gehad op de snelheid... al was ik met de Severnemast natuurijk veeeel sneller geweest ;-) 

Onvoorstelbaar druk voor een woensdagmiddag, volgens mij had iedereen een margedag. 

Mooie drukte vanmiddag en ja door de grenscontrole weten te komen Bram ;-)

Net als de meeste met de 7.9 te groot. Begonnen met buikpijn en settings die voor opvliegers zorgden. Na een paar flinke winden en aangepaste settings liepen de snelheden omhoog.

Helaas niet in staat om lang te varen in overpowerde omstandigheden zoals deze. Mooi doel voor komende periode: windsurfconditie moet omhoog.

Even kort het water op.

Sessie 40: Gaat lekker dit jaar, heb het jaarlijks streven al bereikt en oktober moet nog beginnen. Om 14:00 uur het water in en bijna meteen viel de wind compleet weg en bleef ook wel een half uur zo. Daarna trok hij heel rap aan. Omdat de wind enorm roppig/vlagig was ging ik overmatig corrigeren met als gevolg na een kwartier al de armen verzuurd/opgeblazen waardoor weinig kracht en de giek je telkens bijna uit de handen gleed en geen deuk in een pakje boter kon slaan mbt snelheden. Maar goed, was verder wel een lekker middagje.

FINISH