gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter de Vries38.74
2Dick van Citteren36.53
3Dick van Citteren35.59
4Frank Baksteen34.1
5Willem Wolvers33.95
6Bert Dekker32.26
7Paulus Liebig31.93

Snelste sessie voor mij ooit op Oostvoorne, en dat met de CV1 :-)

Vrij laat aangekomen bij een bijzonder druk Oostvoornse meer.. 
Gestart met de 6.3 en helaas vrij snel schade :-(

Verplicht over op de 5.6 maar dat was niet erg want de wind trok flink door.

't Was niet mijn dag, voelde met de vlagen niet op mijn gemak. Over de pieken wel tevreden maar de runs bleven bij mij uit. 
Bij Dick van Citteren niet! Gefeliciteerd met je PR's!

Nice

Weer een nieuwe combi zeil en mast. Eerste deel sessie iets te weinig downhall en balans was niet goed. Tweede deel sessie meer downhall en dat gaf veel meer rust. Verder gegaan met oefenen juiste houding en techniek. Uiteindelijk ging het weer harder en harder. Ik hoop de volgende keer de Tribal MK2 32 te kunnen testen met deze setup om te zien hoe dat loopt:)

Was weer gezellie. Dick, John, Frank, Wouter en Bert bedankt voor het lache

Top dagje voor mij. Twee sessies. De eerste voor de koffie pauze met redelijke wind. Kreeg de tribal MK2 vin om uit te proberen. Meteen een PR voor deze spot. Terwijl ik hier toch al aardig wat jaartjes mijn best doe om boven de 65 te komen, lukte het met de tribal vin direct de eerste keer.  Deze vin sneed als een mes door de boter. Helaas bij de koffie de vin ingeleverd want daarna trok de wind stevig aan. Had hem onder die omstandigheden ook wel willen testen.  Maar niet getreurd. Zie sessie na de break. 

Tweede sessie. Wind was aardig toegenomen maar ik had de smaak te pakken. Vertrouwde vin er onder en niet meer dan zeven runs gemaakt. Met flinke rust momenten tussen de runs in. Daarna uit de voetbanden over de chop naar de auto terug gestuiterd. Blij dat ik er was. Maar weer een PR voor OV. Kortom een topdag voor mij.

Van regen tot harde hagel en uiteindelijk ook droog met een zonnetje gehad.Vandaag vond ik het leuker om met het nieuwe board in het midden door de chop te raggen wat een contole heerlijk op naar de 3e sessie met dit board..

Van regen tot harde hagel en uiteindelijk ook droog met een zonnetje gehad.Vandaag vond ik het leuker om met het nieuwe board in het midden door de chop te raggen wat een contole heerlijk op naar de 3e sessie met dit board..

NEILPRYDE