gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rick De Mol32.52
2Joris Vos31.6
3Theo Haarsma30.95
4Ferry Saber30.02
5Fleurus Jocelyn28.27

Mocht van Theo niet posten op botenhelling dus daarom posten op Herkingen. Startplaats wel botenhelling. Voor het eerst boven de 60 gevaren met dit board, wat een controle. Alle runs zijn gemaakt op herkingen, 60 km gemaakt tussen de golven ook daar enorme controle.

En extra mijn best gedaan op een alpha omdat er een toeschouwer zat op de steiger;-)

Alleen op Herkingen starnd gevaren vandaag - eerste keer de hurricane geprobeerd , ben nog niet echt overtuigd. Vond de 1e keer met de Sontag vin veel meer indruk maken qua rustig vaargedrag en stabiliteit....

Bij aanvang was de 8,6 prima maar om 16uur trok het aan en stond ik prima. Maar om 16.45 ging het nog harder en toen had ik om moeten tuigen maar ben gestopt omdat het zou afnemen maar bleef maar waaien dus omtuigen had beter geweest.

Voor het eerst weer met lange mouwen maar dat was niet prettig, heel snel verzuring in de onderarmen.

@Joris, zag er goed uit hoor, ik was ook wel blij met mijn alpha op de grote set.!

Niet lezen, Erik. Dan krijg je spijt dat je bent weggegaan.
Heerlijk rustig op Herkingen. Gezellig met een paar teammaten en met Ferry gevaren.  Begonnen met 7.8 wat aan de kleine kant was maar al snel te groot werd. Snel omgetuigd naar 7.1. Toen werd het een mooie sessie. Alleen weer geen goede alpha. De wind stond daarvoor iets te ruim naar mijn zin. Maar daar zal niet iedereen het mee eens zijn, want mijn BeNeFun teammaat had er een van 45.

Super dagje @ Herkingen.

Set Prtjes op bijna alles, avg,@, 2sec ...... :-)

WINDSURFLAND