gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter van Hilst33
2Hugo Hekkenberg32.81
3Rene Mienis32.26
4Henning ter Horst31.41
5Marcel Braas31.34
6Tim Joosten31.31
7Romy-Anne Reenders25.66
8Quinten Joosten25.48
9Johnny Lagrand19.27

was een vlagerig dagje...

was een heerlijke dag met veel vlagen...

Heerlijk gevaren met mattie op het Amstelmeer, weer even tijd gehad met met het tunen van het nieuwe spul te stoeien. Was helaas wel erg vlagerig waardoor de snelheid achter bleef. Wel blij met een 60+ run dat geeft weer wat vertrouwen dat de overstap naar een ander merk goed gaat komen :)

Roadtrip naar het Amstelmeer samen met mattie. Wind stond lekker aan bij aankomst. Toch maar de 8.6 er op met een kleine vin (39). Al snel ging de wind wat temperen en heb ik de grotere vin er onder geplakt. Set liep hierdoor wat beter en dit gaf meer stabiliteit om hard door de chop heen te knallen. Mooi dagje zo :)

Wel jammer net geen 60 gemiddeld met de grote set op het Amstelmeer. Er moet wat te wensen overblijven!

De hele dag op de steiger aan het werk en als toetje nog een heerlijke sessie met Halewijn op het Amstelmeer. Ouderwets achter elkaar aan jagen en chopruns maken. I love it!

Vandaag met een testzeiltje van Loft, die voelde lekker. Verder met een frisse nieuwe mast en een nieuwe vin. Met was kleine bijstellingen ging het steeds lekkerder lopen. 

in de middag gevaren, met proto 6.3 en 96 liter, veels te klein, maar wilde perse de nieuwe proto varen met rdm erin, links en rechts vlogen ze me voorbij  met 8.6 en 7.8 en 114 liter boards !

in die paar vlaagjes wel even het zeiltje kunnen voelen, voelde beter aan als de 430 sdm

ZFINS