gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco Bos35.96
2Sander van Huizen35.67
3Tim Schell33.59
4Bert Bodde33.2
5Richard Lutter32.88
6Pjotr de Boer32.27
7Michel Meijer31.69
8Niels van der Beek31.46
9Theo Haarsma30
10Marcus Stevens29.56
11Albert van Deel29.12
12Janny Huitema28.04

wind viel wat tegen, maar goed lekker varen dat lukt wel :-)

snelheid vmax kreeg ik niet eruit te weinig snelheid halve wind. op en af.

Wel weer lekker met het favoriete setje, nog een runnetje op nautical mile gemaakt.

Mooi gevaren op de Houw. Gezellige drukte ook. De wind ging een beetje op en neer, maar nog wel een paar goede vlagen mee kunnen pakken.

Lekkerreee sessie vandaag!! NIeuwe giek gister bij Tjitse opgehaald! Supergiekje!! in de ochtend stond er meer wind en kon ik lekkere rakjes varen met mijn 5.6! later stond er iets minder wind en was het voornamelijk bijpraten met team Loft (Sander en Tjitse)

Team Maui was ook aanwezig ;p

Bij aankomst stond er een beste wind maar eenmaal op het water kakte die in. 7 meter en de 92 of 53 was duidelijk te klein in de vlagerige wind. Paar keer onder luid gegil bijna overvaren door een kleine brutale opdonder die dus voortaan geen tips meer krijgt. Ik zeg "Redt oe".

Uiteraard bij het aftuigen ging de wind nog even aan maar dat hoort op dit soort dagen. Tis nait ale dag'n koffie met kouk.

Op 1 vlaag na was 7 meter veel te klein, terwijl het bij het optuigen behoorlijk leek te waaien. De boeren schnitzel bij de Zingende Wielen maakte een hoop goed.

Welkom bij het team Janny,

@Team remi: geen punten vandaag ;)

Samen met Ruth naar De Houw getogen voor een dagje varen. Wat is dit toch een prachtige spot. Het werd een heerlijke surfdag al hielden de snelheiden niet over. Het vergde enige moed om echt downwind te gaan want het was nogal choppy. Die moed heb ik nog niet helemaal. De 7.1 was regelmatig ook aan de kleine kant, maar dat geldt niet als excuus. Er waren zat momenten dat het er hard genoeg voor waaide.

Lekker gevaren met Robert. Dacht dat het harder zou waaien. Na wat tunen ging het toch lekker met mn 5.8 zeil. 

 

 

Mooi gevaren op de Houw. Gezellige drukte ook. De wind ging een beetje op en neer, maar nog wel een paar goede vlagen mee kunnen pakken.

STARBOARD