gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jeroen Jacobs30.65
2Wouter de Vries30.3
3Frank Baksteen28.16
4Dick van Citteren27.82
5Willem Wolvers27.63
6Bert Dekker27.14
7Johan Vente26.39
8Theo Haarsma25.73
9Erwin Coster24.53

Nieuwe vinnen testen!!! Sonntag SLX 46 en 44 meegenomen naast de gewone set. 

Omdat het low wind was, meende ik te zijn begonnen met de 46. Upwind capaciteit viel tegen. Het bleek de SLX44 te zijn... Dat was een positieve verrassing. Wel even de 46 geprobeerd maar die voelde te groot aan, vin ging tegenwerken. Terug naar de 44. Dat gevoel van te groot zijn en tegenwerken herken ik van varen met de Hurri SR8 44. Dus laat ik eens gek doen ... de Hurri SR8 42 eronder! En dat voer heel erg lekker met de 8.6 ... Hoe dan?!?! Als ik de juiste mast heb ik mijn zeil dan nogmaals de combi's proberen.. 

Oh ja.... het was tot laat erg gezellig op het water!! 

Mooie avond op een niet heel erg druk Oostvoornse Meer. Surfweer was qua voorspelling spot on in de zin dat er een winddip tot 16 uur zou zijn en het daarna zou aantrekken. Alleen hebben we geen 20+ knopen gehad. Daarvoor had ik naar de Kabbelaarsbank moeten gaan. Hoe dan ook, lekker gesurft. Nu nog uitvogelen hoe ik het board wat losser kan laten lopen. Want de snelheden vallen niet tegen maar ze zijn ook niet goed. De mastvoet staat al ver naar achter, volgende keer de giek hoger.

Kwam aan toen Jeroen net stopte met zijn ochtendsessie. Helaas kakte de wind helemaal in. Met dit mooie weer is het geen straf om aan de kant de wachten op de wind. Even lekker bijpraten. Om 16:00 ging het los. Eehhhh.  Wind was wel vlagerig. Voor mij was 89 board en 8.8 zeil vandaag de beste combi. 

Nice match racing evening..

Het wachten werd uiteindelijk beloond:)

Wat een heerlijke avondsessie, topweer en gezellig op de kant en op het water.

leuke sessie! 

Mijl had ik meer van verwacht

Nice match racing evening..

TRIBAL