gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks42.42
2Niek Huisman39.99
3Jeroen Jacobs39
4Rob Buis38.39
5Frank Baksteen36.72

2e sessie van de dag.

Ik was er rond 11.00 uur en de wind was nog wat te zuid en erg vlagerig met een basiswind van 18 knopen en pieken rond de 30. Gestart met de CA 50 en de 2e run was gelijk al 68 dus dat beloofde nog wel wat. Op een gegevem moment overgestapt op de CA 44 maar die was veel te klein. Een uur een beetje aan lopen kloten en toen draaide de wind naar ZW en zette een tandje bij.  3 runs van 70 op de CA 50 en 69.6 avg..... De armen waren al aardig verzuurd dus het einde van de sessie kwam in zicht.. Zal toch niet weer he.... Leon was er ook en die ging helemaal los dus na een korte pauze de CA 44 toch nog maar even gepakt en daar de twee snelste runs mee gevaren. Daarom maar gepost op de CA 44.

SPOTRECORD!

Was niet van plan tegaan surfen vandaag maar onverwachts toch even bij Rob in oostvoorne gaan kijken en en voor de zekerheid ook maar een setje meegenomen. En dat bleek een goede keus. 

Bij het opruimen zag ik nog dat ik per ongeluk een 21 ipv 23 vin had gebruikt. Beste combi, haha

de hele dag zitten kijken op wat afnemende wind ... Toe ik eindelijk ging was het te ruim geworden en ik heb te weinig lef ... Wel blij weer de 70 te zien in de piek.

Leon, gefeliciteer met je spot-record! Kunnen Hans K en Jacq vd H weer eens terugkomen ...  

poe windje wel

Was er al op tijd maar had in de regen geen zin om te gaan varen. Later toen het opklaarde eerst slalom geprobeerd maar toen knalde de wind er pas echt in en was het in de 45+ vlagen uiteraard niet te doen.

Toen toch nog even gaan varen in het pierenbadje waar de wind wat rustiger was, niet echt mijn ding

Lekker gedaan Leon!

FINISH