gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen33.86
2Martin van Meurs33.19
3Barry van Lingen33.07
4Marcel Braas31.88
5Menno Barkmeijer30.84
6Miguel Agerkop29.75
7Eric Wind29.04
8Pieter Rietveld28.69
9Richard de Jong27.83
10Mark Baakman27.58
11Frank Heinen27.57
12Eric Wind27.47
13John Overmeer27.01
14Huub van de Velde25.97
15Karel Vellheuer22.84
De wind leek meer dan het was. Misschien vanavond iets meer?
Results berekend met GPSresults, gpsar geeft weer rare waarden.
I.v.m het kwijt zijn van de resultaten gisteren, voor de zekerheid had ik naast de amarillo ook de foretrex 201 'aan boord'. De waarden verschilden niet veel. Seinen ging erg hard vanmiddag!
Lekkere avondsessie! De wind viel alleen een beetje tegen. Ik kreeg de snelheid er niet echt in vandaag. Morgen weer.
Veel last van het wier, maar toch een lekkere avondsessie. Snelheden vallen niet echt mee, maar wel opvallend hoe makkelijk je met dit setje kilometers maakt,  weer een 100+ dagje.....
Eindelijk weer eens een beetje km's op de teller. Na de laatste vlagerige sessie's was dit weer heerlijk en hard nodig. Ik had helaas wel erg veel last van het wier vandaag.
Het was gezellig met de harde kern en afgeblust met een biertje........
Had veel last van blessure aan achilles pees van li been. Kon met dat been niet in voetbanden staan.
Was weer een lekker middagje lekker volle bak met mijn formula en m,n RS Evo2  9,5.(beetje jammer dat er een barst in mijn dek zit naast de voetbanden mooi K..) dat was een domper maar de dag was weer TOP mark baakman
Very nice light wind session. Sander was flying like usual and there was no way I could keep up with him. Congratulations with the day victory!
Ik kon het toch niet laten s'middags nog "even" te gaan varen. Lekker constant planeerwindje, voor diep downwind niet genoeg power. Je kon wel lange rakken maken en het was heerlijk weer, daar moet je van profiteren. Zeiltrim iets beter gekregen, maar de versnelling in een downwind run zat er nog niet goed in. Oefenen maar weer. De sessie afgesloten met een biertje (bedankt Barry!) en een kippetje bij Bellini's.
In het begin van de middag leek het een beste winddag te worden, helaas viel dat wat tegen. Wel weer zeer mooi weer. Veel aan het testen geweest, niet erg voor speed gegaan.
rigged the 7.0, because of the predictions, started with the AB+ 75 cm wide. I wanted to change to a smaller board, but the wind never came.7.8 is better on this board, switched a lot of fins, I don't know which one is the fastest, yet for this board.

Very nice weather again, and a nice group of fools to sail with, great summerday !!
Wederom een super middag/avondsessie. Snelste run helaas te kort aangezien het water op was om de run verder af te maken en mis een 63 run omdat er twee 63 runs in een rak zaten. Voor de rest heerlijk gevaren en hopelijk morgen een keer wat anders dan de 7.0.
En nog een prima avondsessie.
In het begin nog geprobeer om wat runs (of iets wat er op leek) te maken, maar dat was niet interessant. Setje was te klein om lekker snelheid te maken en ruim te gaan. Wel was de wind mooi constant zodat ik lekker kon doorplaneren. Zodoende maar de conditie getraind en kilometers gemaakt. Van kwart over 5 tot kwart over 8 non-stop gevaren. Daarna ook nog een paar minuten op het water gestaan, maar de handen wilden niet meer. Bovendien wilde ik de volgende dag ook weer even varen.
Gelukkig heeft deze dag een gehoop pr'tje op het uur opgeleverd. Met wat meer wind en meer gijpjes moet dat toch beter kunnen.
Nieuwe verlenger gekocht en meteen oven geprobeerd. Had iets meer wind mogen zijn maar ging wel lekker. 353º
P7