gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter de Wit36.12
2Marcel Braas34.52
3Johnny Tuijn33.47
4Wouter van Hilst33.2

ik wilde perse de nieuwe 6.3 race van 2019 varen, eigenlijk te weinig wind, toch maar gegokt ! ging prima ! lekker zeil stabieler en meer power door extra mastkromming.. ook voor het eerst met de tribal carbon mk2, productie, en kan niet anders zeggen topvin, super stabiel, allround loopt waanzinnig hoogte en voor een slalom vin ook nog snel !

Nice tuning session for 6,3 

very lowwind at first but in the last 30min we got some nice wind.

 

't Kuitje was weer een paradijs vandaag. In het begin was het 'te low wind', toch deze keer met 7.0 het water op ipv 7.7. Later werd de wind beter. Ik ben niet met de andere jongens de hoek om gegaan waar zij de meeste snelheid bereikten, maar ik heb me enorm vermaakt voor de eerst bank.

Dat gevoel.., die acceleratie, het board dat opstijgt op de vin, dan op snelheid terugsturen naar neutraal, vervolgens in die flow over dat biljartlaken vliegen en met je grote teen balanceer je het board volledig en blijvend in de lift.... pfff.. I love it!

Mijn afstelling stond vandaag niet helemaal goed, board kwam soms niet los genoeg,  maar heerlijke sessie op het Kuitje, opvallend hoe snel hier met 6.3 gevaren kan worden

SEVERNE