gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Martijn van Noord31.9
2Hugo Hekkenberg30.63
3Edwin Beekman29.49
4Edgar Berger29.03
5Bert Kuiper28.5
6Henning ter Horst28.4
7Marcel Grondman28.22
8David van den Toorn27.26
9Arjan de Vos27.04
10Erwin Coster26.04
11Famke de Wit16.9

Hehe eindelijk weer een keer gesurft :)

Gezellig eindelijk weer eens met mattie het water op. De wind was wat variabel maar we konden planeren. Lekker ontspannen met de 7.0, heerlijk :)

Nu voor het eerst op m'n eigen fanatic gevaren

Even een beetje wennen en dingen uitproberen, en gaat steeds beter

Was wel een aan uit windje

Eerst met de Deboichet 34 geprobeerd maar ik had regelmatig spinouts en het board wilde niet lekker lopen.
Toen met de Select 38 en die voelde verrassend genoeg niet te groot.
Hij voelt wel wat stijf en stug. Later heb ik nog even een Sonntag van Martijn geleend. Het board leek wat makkelijker te "railen" en de vin voelde wat softer aan. Het was wel precies  op het moment dat de wind er weer 2 tandjes bij deed dus wederom was het lastig een eerlijk vergelijk te maken.

Kwa snelheid had ik het vandaag niet zo. Maar wel weer mijn Alfa run verbeterd :D

Korte Koningsdagsessie

Heerlijk nog even kort gevaren aan het eind van koningsdag met het gezin. Behoorlijke wind, zowel slalom- als waveset opgetuigd en uiteindelijk bleek dit de goede combinatie te zijn voor snelheid en controle. 

heerlijk om weer op het water te zijn..

Gezellig druk op het surfeiland. Arriveerde tijdens een bui en er zat nogal een verschil in zeilmaten die ik op de kant zag liggen.  Met de PD110 van start gegaan.  Dat was iets later toch wel flink werken met  een (te) krachtige 38 vin eronder.  Board gewisseld. Vaar niet vaak met  7.0 op de Angulo. Als het dan toch moet dan maar op Koningsdag. Board en zeil in het oranje :)  Kon ik gelijk twee nieuwe powerbox vinnetjes proberen.  In een windstillere fase nog  bijna op de stenen voorbij de watertoren verdaagd. 
De Unifiber verstelbare koordjes waren geen succes.  Slippen door de gesp. Dat vaart vermoeiend als je giek te ver weg staat.

Nog twee surfers op het water en die wisten elkaar te vinden in de baai.  Wat een knal.  Zag er niet goed uit.  Neus van het board kapot en een strompelende surfer aan land. Zojuist hoorde ik dat zijn kuitbeen gebroken is en zeker 6 weken gips.  Beterschap!
 

P7