gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johan Huitema43.74
2Gerlof Hansma43.38
3Twan Verseput 42.45

Geweldige ochtendsessie met Johan en Twan. Eindelijk ook eens 80 gem in maart! De wind werd voor mij op een gegeven moment te haaks om mij verder te verbeteren. Daarvoor liep ik vrij makkelijk 80 runs in minder wind, toen de wind toenam en haakser werd ging ik helaas niet sneller. Johan porficiat met je dagwinst. Twan respect voor deze combi vandaag!

Sessie 8: 5.30..... ; harde regen tegen de ramen, forecast gevoelde temperatuur -1 graden. The Iceman Gerlof geeft groen licht....  Nog even gepiekerd om een sessie met de GGZ te beleggen en daarna het weerstaan van de aandrang om met een snoekduik weer onder de wol te springen... Dus in de auto gesprongen...! :-)  Eenmaal om 7.10 na de eerste duik in het water ging het mooi rap, en zo rond 9.00 had ik een prachtige vlaag die mij gemiddeld over de 80 AVG zette  (en dat met een symmetrische vin..!). Eindelijk het goede materiaal op het juiste moment op deze spot. Met sportmannen Twan en Gerlof heerlijk gevaren en daarna nog een visje veroberd. Twan, gefeliciteerd met deze snelheden op een slalom board, Gerlof bedankt voor het goede advies voor de 5.6 en de logistieke vaardigheden!!

Insane..... Could only dream of these speeds on medium gear and today the whole set was flying... Was afraid the 33cm would be to small but is was flat and the wind was super strong (gusts up to 40kn..) (Johan and Gerlof where on 5.5 / 44cm) and in the and on the flat water this fin worked insane!!.. When rigging i was thinking i was crazy, but  i had no speedgear with me so this was the only option. Luckily the 7.0 mach 2 is so stable and easy to handle with insane acceleration which makes holding to the kit in 40kn gusts a lot easier I guess...  

Thanks for the call to go Johan and Gerlof!

STARBOARD