gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter van Hilst36.29
2Tim Joosten36.12
3Marcel Braas35.14
4Remco Heida 34.04
5Bart Waardijk33.87
6Iwan van Staveren33.06
7Tristan Tjerks30.75
8Quinten Joosten19.29

Het Amstelmeer was super vanmiddag. De wind bleef lekker doorwaaien. Met deze richting konden we twee kanten op achter de dammen varen. Het setje ging steeds lekkerder lopen, voor mij resulteerde dit in een Amstelmeer PR op de AVG. Hoppa! Het enige minpuntje is dat m'n max hoger had gekund..., maar ja, who cares.

Uiteindelijk is het nog een close battle met Tim op de AVG. Terwijl wij ons best deden met 6.3 en 90l, vloog Marcel met z'n 7.0 en 111 snoeihard over het baantje en die zit met z'n resultaten heel dichtbij denk ik zo. Lekker!

Een positief puntje van aandacht: de Gyro GPS. Hoewel de behuizing nog ontwikkeling nodig heeft, doet de hardware en software het goed. Een kind doet de was met één knops bediening. Je waarden op de display worden separaat van de logging opgeslagen in een separate textfile. Je kunt schermen personaliseren. Het scherm biedt in één oogopslag alle waarden die je nodig hebt, inclusief de mijl. Maar de mooiste feature is de nauwkeurigheid van de unit. Naast het grote aantal satelieten die worden ingezet is wat je ziet op display = wat er wordt gelogd op de unit = wat je post op gps-speedsurfing. En dát...is precies wat je wilt! 

Finally above 60 for 2 secs. Because of brand new board the foodpads where rotating and too wide, and the sail trim was far from optimal. So enough room for improvement :-). 


New Hurricane fins are also underway.

top tristan!!!!

na mijn gebroken ribben eind december en mijn darminfectie daarna, eindelijk na een aantal prutsessie s weer eens snelle tijden op de 111 !! met de 2020 proto race met 7 latten.

komt weer een beetje power in het lijf, nu nog een beetje conditie opbouwen ! want de accu is nog snel leeg, 

Wat een wind! Ik wide toch een eerste impressie krijgen van onze nieuwe aanwinst! De FF113... Door de harde wind maar een paar rakjes kunnen varen, maar wat een vertrouwen krijg je met het board... TOP!

Lekker wat volk op de belt, top....

Was wat meer wind dan voorspeld. Had mijn handen vol aan de 6.4m en wat problemen met de vlaag om te zetten in snelheid.... Met een wat strakkere downhaul ging het stukke beter!! De laatste paar runs gingen makkelijker, maar mijn energie was op!!

Wouter, top gevaren man!! We waren weer lekker gewaagd aan elkaar...

Marcel, Die 7.1m liep lekker icm de FF111!! ongelofelijk!!

voor de verandering weer eens een GPS om, vandaag mijn nieuwe 32 cm Tribal MK1 carbon getest. moest weg toen het begon te waaien heb het gevoel dat er meer in zat !! dus wordt vervolgt... 

NEILPRYDE