gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma35.61
2Rolf de Ruiter35.47
3Gerard Verbree31.99

Wind voor 80 kmh maar ook golven voor sprongen van 4 meter... Meestal geen goede combinatie, maar op horst met NW is dat zo. Gewoon ff lekker varen en had met deze richting geen zin om naar Zeeland te rijden .....komt van de week nog genoeg met de juiste richting hoop ik.

Waaide compleet uit mijn 5.6 en ben halverwege ook omgetuigd naar de 5.0 omdat ik die even wilde testen met een nieuwe mast setup. Was verrast hoe goed de oude F2 SX/XS het doet in de chop. Mijn kleinste PD95 vond ik te groot en de F2 leek mij top in deze condities. 54 br-81 ltr en wat meer scoop dan een speedboard voor in de chop. Ga dit board daar zeker meer voor gebruiken. 

En weer een sessie, om 16:00 uur op het water. Rolf was er ook, dus de tweede battle was on ( met een beetje geluk is het nu 1-1 ?).Omstandigheden ( chop ) waren nog moeilijker als zaterdag dus gem liigt wat lager.Max 70,77 km/u een uitdaging met deze klotsbak.

maximaal stuiteren vanmiddag, het waterpijl was flink gestegen en nu was er echt geen stukje vlak water meer te vinden! was wederom een leuke battle met Rob, die er erg knap overheen ging! verdiende winst:)

Aan het einde toen de wind stierf nog wel even een NM geprobeerd. opzich niet verkeerd met die paar windgaten in de run.

STARBOARD